Героите от „Апартамент 404“ в търсене на нов дом (от продуцентите 7Talents)

Апартамент 404“ в търсене на нов дом от продуцентите 7Talents

 

Студентската уеб комедия от продуцентите 7Talents се завръща с втори сезон във Vbox7.com днес

04 април 2017, София.  Още с първия епизод от новия сезон на студентския уеб сериал „Апартамент 404“ във Vbox7.com ще видим забавен обрат в живота на съквартирантите Антон, Стоян и Велко. Ергенската квартира се превръща в любовна и се оказва прекалено тясна за обитателите си, когато студентите Антон и Стоян се сдобиват с нови половинки – чаровната Лили и винаги недоволната Ванеса. Така двете двойки и Велко са принудени да търсят по-голям апартамент. Как ще се отрази тази промяна в живота на съквартирантите и в какви комични ситуации ще се забъркат?

Следете новите серии от уеб комедията всеки вторник и петък от 16:00 часа във Vbox7.com.

* Таргетирана видео реклама в определен влогър или канал във Vbox7.com – Цената на 1000 излъчвания е 30лв преди отстъпки.

Още в първия епизод от втория сезон, който ще видим днес,  Антон, Стоян, Велко, Лили и Ванеса ще ни поведат на вълнуващ поход из софийските квартали в търсене на перфектната квартира. Благодарение на колеите от НетИнфо, вие първи може да гледате новият епизод от сезон 2 на Апартамент 404 на този линк: http://bit.ly/2n758GQ

Изискванията им обаче не са никак малко – апартаментът трябва да бъде достатъчно голям, евтин, с просторен балкон за съхранение на колбаси и хубава баня за селфита. Всички герои държат на своите условия, които превръщат първите няколко огледа в истински провал.

Именно когато започват да губят надежда обаче, Велко открива собственика на недвижими имоти Живко. Дали апартаментът, който им показва, ще се окаже градското съкровище за двете двойки и култовия Велко, феновете ще разберат в първата серия от новия сезон.

Във втория сезон на уеб комедията „Апартамент 404“ отново ще видим любимците на онлайн феновете – репортерът Боби Касиков в ролята на Велко, Галин Найденов като Антон, както и Стоил Стоянов в образа на Стоян. Женското присъствие откриваме в лицето на вече познатата като Лили, Андреа Влъчкова, подкрепена от новото попълнение в сериала – „Мис Плевен“ 2015,  Ванеса Георгиева. Освен тях, в ролята на брата на Лили, съвсем скоро ще видим и най-младия български рапър Зейд Захер (Zeid), който е само на 13 години и вече има записана песен с Елица Тодорова.

Следете „Апартамент 404“ във  Vbox7.com  всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала.

За реклама:

Линк: Рекламни формати – 7talents

Линк: Рекламни формати – Targeted Video PreRoll (Таргетиране по пол и възраст на видео реклама)


Източник: Nova Broadcasting Group
Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up