БЪЛГАРСКА МЕДИЙНА КАРТА

БЪЛГАРСКАТА МЕДИЙНА КАРТА с обобщените данни от 2018г.

Българска медийна карта© е запазена марка на агенцията. Картата е достъпна в електронен формат (.pdf) на сайта ни, безплатно.

От 2007 година, сайта piero97.com публикува ежегодно тази „медийна карта“ с обобщени данни и анализи за медийния пазар и основните медии в страната за предходната година. Картата е плод на няколко месечни собствени проучвания, събиране на данни от медии и всички налични официални източници и агенции , занимаващи се с проучвания и изследвания в областта, анализиране и обобщаване на събраното, както и подходяща и разбираема визуализация.

Ако искате да научите какво се е променило през изминалата година на българският медиен и рекламен  пазар – вече можете да изтеглите последното издание на картата от този линк

Очаквайте до края на месец юли тазгодишното издание на картата, с обобщени данни за 2019г.

Piero97.com е водещ бранд в медийните изследвания и анализи на рекламния и медийния пазар в България от 1998г. до днес. Поддържаме и предлагаме широка гама от медийни (планиране, закупуване, контрол и мониторинг на рекламни кампании) и консултантски услуги – анализи на рекламния пазар по медии, рекламодатели, бюджети, публикации, излъчвания, импресии и т.н., в телевизия, интернет, преса, радио и външна реклама.


Етикети :


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up