Великденска картичка за помощ на деца от домове

Наближава най-светлият ден за всички християни – Великден! Празничните емоции ни зареждат с желанието да даряваме с повече внимание и нежност близките си. Нека в тези мигове, когато сме по-щедри и добри, да си спомним за децата в неравностойно положение. Те растат в институции, жадуват за любов и семейство и тайно се надяват да има кой да се грижи за тях повече от веднъж в годината.
Затова в навечерието на празника „Стандарт” ще направи една специална картичка с телефони и адреси на домове за деца, за да може всеки, целогодишно, до помага както може – с пари, с нови дрешки, с храна или няколко часа внимание. Няма излишна грижа – нека не забравяме тези дечица, докато целуваме своето дете!
Каним ви да ни подкрепите в тази благородна кауза. За нея няма лимит – с колкото прецените, че можете да помогнете. Приемаме помощ за изработването и разпространението на картичката, а ако имате желание да направите дарение в някой от домовете, ние ще се погрижим повече хора да разберат за това. Нека виждаме повече усмихнати лица и повече щастливи деца!


Етикети :


Прикачени файлове Публикувано на
Великденска картичка за помощ на деца от домове

Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up