Видео

Рекламни формати с ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ


Рекламен формат:  Video Pre Roll    

Рекламен видеоклип, който се излъчва преди стартирането на избран от потребителя видео материал. Препоръчително е да бъде в рамките на от 5 до 15 сек. Средна цена на формата: от 20 – 40лв. на хиляда виждания (импресии). 

…………………………………………………………………………………………………….


Рекламен формат:  Transparent Video Overlay Banner 300×250

Транспарънт видео оувърлей е нестандартен рекламен формат, съставен от стандартен видео банер и полупрозрачен видео пласт/слой. При отваряне на страница от сайт, стандартният видео банер се появява върху/над съдържанието на заредената уеб страница.  Видео слоят/пластът се появява при стартиране на стандартното видео и автоматично се скрива след определено време (определя се чрез функцията „продължителност на слоя/пласта“). При клик върху полупрозрачния видео слоя/пласт, потребителят се пренасочва към целевата страница (Landing page), а самият слой/пласт се скрива.

Средна цена на формата: 20 – 60лв. на хиляда виждания (импресии).

Ограничава се до 1 виждане на ден от потребител. 

……………………………………………………………………………………………………..

 

Рекламен формат:   Video banner 300×250

TVC Flash банерът е видео формат, разположен в стандартен банер. Технически е по-сложен за изпълнение и по-ресурсоемък от стандартните рекламни банери, но дава по-голяма възможност за креативност по отношение на представяне на рекламата, заради мултимедийните възможности, като например съчетание на звукови ефекти с визуализация.

Средна цена на формата: 15 – 35лв. на хиляда виждания (импресии).

Ограничава се до 3 виждания на ден от потребител.

……………………………………………………………………………………………………..


Рекламен формат:   Rollband Video banner

Ролбанд е нестандартен рекламен формат, който при зареждане на страница на сайт, се появява върху полупрозрачен слой/пласт (полупрозрачна лента) върху съдържанието й, като остава видим при скрол от страна на потребителя. Визията се задържа 15 секунди в това състояние, след което се минимизира автоматично или след клик от страна на поребителя върху бутон. При клик от страна на потребителя върху минимизиралата се лента, рекламата отново става видима. При клик върху рекламата, потребителят се пренасочва към целевата страница (Landing page) на продукта.

Средна цена на формата: 25лв. на хиляда виждания (импресии).

Ограничава се до 3 виждания на ден от потребител.
…………………………………………………………………………………………………….

 

Рекламен формат:   Video Stitial banner

Видеостишъл е нестандартен рекламен формат,, при отваряне на страница от сайт, се появява в върху нейното съдържание, като видео рекламата се появява във видео плеър, като около него съдържанието на страницата се покрива с полупрозрачен слой/пласт. Докато видеото е видимо, елементите от съдържанието на страницата са некликаеми. Видеото автоматично се затваря след края на видео рекламата. При клик върху  визията, потребителят се пренасочва към целевата страница (Landing page) на продукта..

Средна цена на формата: 20 – 55лв. на хиляда виждания (импресии).

Ограничава се до 1 виждане на ден от потребител. 


Етикети :


Прикачени файлове Публикувано на
mobile DarikWeb Mobile Ads

Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up