Възможности за реклама в олимпиадата в Рио
*|MC:SUBJECT|*

Пиеро97, медиа агенция номер едно от 1998 до днес.
 

 

ХХХI летни олимпийски игри ще се проведат в Рио де Жaнейро, Бразилия,
от 5 до 21 август 2016. В игрите са включени 42 спорта.
България ще бъде представена от 51 атлети, състезаващи се в 14 дисциплини.
 

Телевизионните излъчвания ще са по БНТ 1 и БНТ HD.

Участието на българските спортисти ще бъдат предавани наживо, а най-интересните моменти ще бъдат повтаряни и на запис, както и в обзорните студийни програми всеки ден по БНТ1.

Подробности за часовете на излъчване, цените за реклама и програмата са тук.

 

Дир.бг ще отразява протичането на олимпиадата в специализирания си сайт olympics2016.dir.bg.

А актуалната и важна информация от сайта ще се помества на начална страница на Дир.бг в специализиран блок „OLYMPICS 2016“.

Медийната група предлага три пакета за реклама и спонсорство. Закупуването на пакет гарантира неизлъчването на реклами на преки конкуренти на рекламодателя при зареждане на страниците с рекламите от пакета. Разбира се възможна е реклама и извън пакетите.

Пакетите на Дир.бг са тук.

 

Медийна група Webground ще следи олимпиадата на olympicgames2016.sportlive.bg

Сайтът ще помества цялостна информация за събитието, новини по дисциплини, дневна програма за течащите спортни изяви, информация за участниците, интересни факти за най-известните олимпиици и много снимки.

Предложението за рекламно представяне в специализирания олимпийски сайт на Webground е тук.

 

Всички медийни предложения за реклама по време на XXXI Летни олимпийски игри в Рио, са поместени в специална секция на сайта на агенцията. Обновяват се периодично.

Всички летни мeдийни промоции на едно място

 

Тази и друга медийна информация – новини, тарифи и промоции ще намерите на www.piero97.com. За удобство на нашите потребители, от 2009 година, сайтът е специално оптимизиран за мобилни устройства. 

 
Пиеро97 е водещата медийна агенция в България от 1998г. до днес. Агенцията реализира най-големите бюджети за реклама и предлага широка гама от медийни услуги – планиране, закупуване, контрол и мониторинг на рекламни кампании в телевизия, преса, радио, онлайн и външна реклама, анализи на рекламния пазар по медии, рекламодатели, бюджети, публикации, излъчвания, импресии. От 2007 г. агенцията публикува ежегодно „Медийната карта на България“ – обобщени данни и анализи за медийния пазар и основните медии в страната, достъпна е и в електронен вид на сайта ни – www.piero97.com

Контакти

ул. Николай Хайтов 2, вх. Д, ж.к. Изток,
София 1113.
тел: 02 807 68 00
факс: 02 807 68 02
e-mail: piero97@piero97.com


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.