Възможност за спонсорство и реклама по време на уникално за България спортно изпитание – DUNAV ULTRA 3: RIVER MONSTERS

UNAV ULTRA 3: RIVER MONSTERS

Възможност за спонсорство и реклама по време на уникално за България спортно изпитание.

Dunav Ultra 3: River Monsters  е уникално 682-километрово изпитание – дуатлон (комбинация от бягане и колоездене).

Кампанията представлява спортно „Фейсбук риалити“, което ще се проведе през месец август за трета поред година успоредно и в подкрепа на набиращия популярност 682-километров веломаршрут по поречието на река Дунав – Dunav Ultra. Основната му цел е да популяризира Северна България и поречието на река Дунав като туристическа дестинация за велотуристи от цял свят.

Събитието е официално подкрепено от Министерство на туризма. Кампанията свързана с него използва препратки към популярни телевизионни формати като Сървайвър и Биг Брадър, без нищо в изпитанието да бъде предварително режисирано.

Dunav Ultra 3: River Monsters  е изключително трудно изпитание – участниците трябва да изминат 682 километровото разстояние за 48 часа. През 2016 година проявата ще се осъществи за трети път.

Интересът и ангажираността към изпитанието се очаква да бъде висок и с потенциал да генерира вирусен ефект, предвид каузата на участниците – да насочат вниманието на 24-35 годишната аудитория към велотуризма по поречието на река Дунав. Предварителните очаквания са кампанията да предизвика интереса на 15 000 изключително силно ангажирани потребители, които ще следят събитието на живо – ще харесват и споделят информацията за него.

Цялото събитие ще бъде заснето от професионален снимачен екип, а впоследствие ще бъде създаден 45-минутен документален филм посветен на Северна България и по-специално региона до река Дунав.  Продукцията ще участва във фестивали на документалното кино в и извън страната.

Изпитанието ще се открои през месец август и ще предизвика интерес и коментари на спортните фенове, които в този период ще са активни предвид провеждащото се футболно първенство.

Кампанията Dunav Ultra 3: River Monsters предоставя възможности за позициониране чрез нестандартни форми на реклама, които представяме на вашето внимание: Препоръчан активен хиперлинк; Препоръчан Фейсбук продуктов пост; Банер върху GPS Карта 728 X 90; Топ продукт: Препоръчана визитка; Лого върху Фейсбук кавър фото и други описани по-долу в приложените документи.

ВАЖНО! РЕКЛАМНИТЕ ПОЗИЦИИ СА ОГРАНИЧЕНИ!
Заявки за реклама се приемат от Пиеро 97 до 14.06.2016, Интернет отдел
За въпроси, продуктово позициониране, къстъм реклама и генерално спонсорство – Пиеро97, Интернет отдел
Организатор на проявата:  DIGITAL SOVA EOOD

UNAV ULTRA 3: RIVER MONSTERS, Дунав ултра

Анастас Търпанов е официален фотограф на Fаcebook риалити Дунав Ултра 2: Гладни за скорост през 2014 г. Негова ще бъде отговорността по фотозаснемането на спортното събитие Дунав Ултра 3:  River Monsters.

Анастас Търпанов е носител на второ място в категория „Спорт“ в конкурса за спортна фотография на „Уърлд прес фото“, 2014 г.  Това е най-сериозният конкурс за журналистика и репортажна фотография в света. 

Анастас е от Пловдив, обожава фотографията, тя е негово хоби от близо десет години. Работи професионално в компютърния сектор. Според него именно моментите са най-важни, за това той ги търси постоянно. Може с месеци да не снима, ако няма какво и после в един перфектен ден да навакса само за часове.

Интервю с Борис ТУK

 


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.