Вълнуващи спортни събития по БНТ през 2022 г.

След приключване на едно от най-значимите спортни събития за тази година – Зимните Олимпийски игри в Пекин, зрителите на БНТ ще продължат да се наслаждават на качествен и атрактивен спорт.
По предварителна програма се очакват още много интересни спортни събития до края на 2022 г.

Още през март зрителите ще могат да проследят Плейофи за Световното Първенство по футбол в Катар (пет мача) и две приятелски срещи по футбол на Националния ни отбор. Също през този месец ще се излъчи и Световна купа по таекуондо /София/.
През април се очаква Световна купа по акробатика /София/ и Европейско първенство по джудо /София/.
През май – Открито първенство на Франция по тенис Ролан Гарос, Световна купа по спортна гимнастика /Варна/ и др.

През юни ще се излъчи Европейското първенство по художествена гимнастика в Израел.

Отново през юни – четири футболни двубоя на Националният ни отбор по футбол в турнира УЕФА Лига на нациите през 2022г. – срещу Северна Македония, Грузия и Гибралтар.

13-тото Европейско първенство по футбол за жени в Англия ще е през юли както и Колоездачната обиколка на България.

През август – Европейските  първенства по гимнастика, плуване и лека атлетика, както и три мача от Световно първенство по футбол за девойки до 20 години  в Коста Рика.

През септември – Световно първенство по художествена гимнастика /София/, 20 мача от Европейското първенство по баскетбол /Грузия и Чехия/, Световна купа по гимнастика – паркур, както и два футболни двубоя на Националният ни отбор по футбол в турнира УЕФА Лига на нациите през 2022г. – срещу Гибралтар и Северна Македония.

През октомври – един мач от Световна първенство по футбол за девойки до 17 /Индия/, три мача от Европейските клубни турнири по баскетбол ФИБА Юро Къп и др.

През ноември БНТ ще излъчва, съвместно с Нова Броудкастинг Груп – Световното първенство по футбол в Катар. По БНТ ще се излъчат и две приятелски срещи по футбол на Националният ни отбор.

По-подробна предварителна програма можете да разгледате в прикачения документ.

За повече информация и предложения за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.


Етикети : , , ,


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.