Големите спортни събития се завърнаха от юни !

След дългото прекъсване, причинено от пандемията, в спортния свят постепенно започват да се завръщат, основно на телевизионните екрани, серия от дългоочаквани състезания.
Българското първенство – efbet Лига вече започна на 5 юни.
Срещите от първенството в английската Висша лига стартира от 17 юни.
Испанската Ла Лига се рестартира на 11 юни с 32 поредни дни с мачове от първенството. Ще се играе всеки ден до 12 юли, а последните два кръга ще се приключат на 15 и 19 юли.
Надпреварите от Формула 1 тази година стартират в Европа на 03-05 юли с две състезания за Гран При на Австрия.
Финалът за Купата на Лигата на Франция – най-престижният клубен турнир на Франция, ще бъде на 31 юли.
Лига Европа стартира от 5 август, а Шампионска Лига от 8 август. Четвъртфиналите и полуфиналите на Шампионска Лига ще се проведат в периода 12-19 август, като мачовете и от двете фази ще се играят без реванши.Всички двубои ще се състоят в Португалия, където ще бъде и финалът на 23-ти август.

Актуализирана информация за телевизионните канали и часовете на излъчване на тези състезания, както и базовите цени за реклама в тях можете да намерите на: https://www.piero97.com/телевизионен-спортен-календар-пиеро97/

За повече информация и конкретни варианти за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.


Етикети : ,


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.