Две седмици до финала на Световното по футбол – допълнителни възможности за реклама в мачовете

Уважаеми Колеги,

Със старта на Световното първенство по футбол, съвсем очаквано, БНТ постигна многократно по-висока гледаемост в часовата зона между 18:30 и 01:50 часа.
В часовата зона след 21:30 часа по време на вторите и третите срещи от Груповата фаза,
БНТ е на първо място по рейтинг и дял пред всички телевизии. Прилагаме информация със сравнение на тези показатели за първите дни на юни преди Първенството, сравнени с първите дни от Първенството.

Напомняме ви, че все още има, макар и ограничени места, в рекламните блокове на  мачовете от Груповата фаза – до 26 юни и следващите я осмина и четвърт финали.Tарифата може да изтеглите от следния линк.
Предлагаме рекламни позиции на свободно планиране в мачовете и студията на БНТ, при много добри условия и отстъпки.

Много високи резултати показва и специализираният сайт на БНТ за Световното в Бразилия http://www.bnt.bg/fifaworldcup. Само за 10 дни практически чисто новият сайт има над  500,000 уникални посещения и е генерирал над 1,000,000 импресии. Напомняме, че това е единственото място, на което могат да се гледат всички мачове от Световното онлайн. Все още можете да заявите и пакети за интернет реклама в сайта на БНТ за Световното първенство на стойност от 2 000 до 12 000 лв. Пакетите може да изтеглите от следния линк.

Екипа на Пиеро97 МА

Тел. 02 807 6800 и email: tv@piero97.com и internet@piero97.com
Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up