За Денят на детето – 1 юни 2023 – специално пакетно предложение за реклама с алтернативен рекламен формат Premium spot по Disney Channel


За първи път
можете да се възползвате от възможността да рекламирате своите продукти чрез нестандартни рекламни формати в Disney Channel. Този тип реклама позволява умело използване на видео рекламата извън „стандартните“ рекламни блокове. Утвърденият имидж и високото качество на канала допринасят допълнително за позитивното рекламно въздействие.

По повод 1 юни – “Денят на детето” можем да ви предложим специални пакетни предложения за „Premium spot” формата на Disney Channel. С този формат, вашият рекламен клип се интегрира в „опаковката“ на канала, без да бъде променян. Продължителността на формата е до 30 сек.

Premium spot” рекламните пакети са в четири варианта – с брутни (тарифни) цени от 4 200 лв за 80 бр. 30 сек premium spot-а, до 13 600 лв за 300 бр. 30 сек premium spot-а.

Подробности за пакетите ще намерите в прикачения документ.

Можем да ви предложим преференциални ценови условия за тези рекламни пакети!

За допълнителна информация и специални предложения за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.