Европейското първенство по футбол – от 11 юни до 11 юли – второ високо ниво на отстъпки за официалните пакети – валидно до 31 март

В периода от 11 юни до 11 юли 2021 г. всички български фенове на футбола ще могат да се насладят на вълнуващите двубои от 12 европейски града, всеки от които предстои да се превърне в бляскава арена на спортното събитие на годината. Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчат съвместно всички мачове от Европейското първенство по футбол – УЕФА ЕВРО 2020.

Напомняме, че до 31 март рекламодателите може да се възползват от следващото високо ниво отстъпки по официалните пакети за УЕФА ЕВРО 2020 (от 23% до 45% за различните нива на пакети) и да закупят пакет.

След изтичане на посочения срок се навлиза в следващ етап на потвърждение и съответно отстъпките намаляват значително с от 10 до 13 пункта.

АКТУАЛНИТЕ ЦЕНИ И ПАКЕТНИ РЕКЛАМНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ вижте на сайта ни ТУК!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.