Коледни проекти в BG-Mamma 🎅

Представяме ви предстоящите проекти на BG-Mamma за празничния сезон. По традиция слагаме акцент върху полезното съдържание, ефективната комуникацията и празничния дух!

🎄 Коледна игра „Изтегли късмет“, която нашите потребители очакват с нетърпение, ще стартира за пета поредна година през декември.

🎄 Коледа 2020 ще събере на едно място най-популярните и полезни потребителски теми, свързани с подготовка на Коледните и Новогодишни празници. Подходяща среда за комуникация на промоции и продукти чрез дисплей реклама и нейтив съдържание, от което се вълнува аудиторията.

🎄 Кулинарна книга на BG-Mamma е проект, в който потребителите споделят любими рецепти и е подходящ за рекламодатели, които правят живота ни по-вкусен.

🎄 Писмо до дядо Коледа – проект, чрез който партньора ще проучи кои са най-желаните детски подаръци чрез потребителски коментари. Всеки потребител ще сподели и линк към продукта, което ще доведе до допълнителен трафик към сайта на партньора.

Директ Медия изготвя персонализиран медиен план с включени отстъпки и бонуси от цените посочени в предложенията.

За допълнителна информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел. 02 807 68 00


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.