ТВ реклама в каналите на FOX Networks Group – оригинална и запомняща се, дори и без ТВ клип

В днешните телевизионни реалности на препълнени и дълги рекламни блокове, възможността за изобретателно и умело използване на видео реклама извън рекламните блокове при всички случаи звучи интригуващо, още повече, когато става дума за относително скромен ТВ бюджет (100 излъчвания на премиум позиции и време, могат да бъдат реализирани за около 5 000 лв).

Утвърденият имидж и високото качество на каналите от FOX Networks Group допринася допълнително за позитивното рекламно въздействие.

Не на последно място, нестандартните рекламни форми дават шанс за пълно ТВ рекламно присъствие, без да е необходимо производство на скъп телевизионен клип.

Изработката на такива рекламни видео форми, хармонично съчетани със стилистиката и съдържанието на съответните предавания или програма се поръчва и изработва по индивидуална уговорка на много достъпна цена.

Предлаганите нестандартни рекламни форми са над 10 разновидности, като някои от най-използваните са:

Halfscreenотваряща или затваряща шапка реклама с продължителност до 10 сек.; може да съдържа музика, рекламен текст/глас и цени; рекламното съдържание е на половин екран.

 

Expandable Halfscreenотваряща или затваряща шапка реклама с продължителност до 30 сек.; може да съдържа музика, рекламен текст/глас и цени; за няколко секунди рекламното съдържание е на половин екран, след което се разширява на цял екран 

 

Brand Integrationпозиционира се в Промо блок; продължителност до 15 сек.; интегрират се графични и видео елементи на рекламирания продукт и на ТВ канала

 

Освен това, вашият продукт или бранд може да стане партньор на FOX Networks Group в реализацията и излъчването на премиум телевизионни проекти.

За конкретни рекламни предложения и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.