Леонардо ди Каприо в документалния филм на National Geographic Channel „Преди потопа“

На 30 октомври (неделя) от 20:55 ч. National Geographic Channel ще представи премиерата на документалната продукция на Леонардо ди Каприо „Преди потопа“ (“Before the flood”).

Холивудският актьор Леонардо ди Каприо търси отговори на тези въпроси във филма на National Geographic Channel „Преди потопа“. Световната телевизионна премиера ще достигне до 171 държави по цял свят. Режисьор на продукцията е носителят на „Оскар“ Фишър Стивънс, а изпълнителен продуцент е холивудската легенда Мартин Скорсезе.

Филмът представя неоспорими доказателства за задълбочаването на климатичната криза, която причинява необратими щети върху девствени територии, ускорява изчезването на различни видове и нарушава баланса на екосистемите. „Преди потопа“ обаче посочва не само симптомите, но и решенията – показва какво можем да направим като общество, за да спасим планетата.

Освен един от продуцентите на филма, носителят на „Оскар“ Леонардо ди Каприо е и основно действащо лице. Като екоактивист и Посланик на ООН по въпросите на мира и климатичните промени, актьорът изследва колапса на планетата. Междувременно той разговаря за проблема със световни лидери, сред които американският президент Барак Обама, бившият държавен глава на САЩ Бил Клинтън, държавният секретар Джон Кери, генералният секретар на ООН Бан Ки Мун, изпълнителният директор на SpaceX, Tesla Motors и председател на SolarCity Илон Мъск и Папа Франциск. Пред камерата застават също изследователи от НАСА, природозащитници, учени и екоактивисти. Всички те дават своите прагматични идеи какво може да бъде направено днес и в бъдеще, за да превърнем икономическите и политически системи в безопасни за околната среда институции. 

Всички премиери и предавания на National Geographic Channel през ноември са тук.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.