Летните отпускарски пътувания към Гърция започнаха!

Лятото е най-доброто време за реклама на билбордовете по пътищата и автомагистралите в България. Интензивен е трафикът по автомагистрала „Струма“ и по път Е-79 към ГКПП Кулата, както и по направлението към Разлог и Банско.
По автомагистрала „Струма“ от  София до Кулата има изградени общо 16 мегаборда с размери 8 х 4м и 8 х 3м, от които в момента има свободни около 4-5 мегаборда.
В отсечката Симитли – Банско има 145 билборда – размер 4 х 3м., от които свободни са около 20%.

Директ Медия предлага всякакъв вид съоръжения за ВЪНШНА РЕКЛАМА в цялата страна, както и прецизно планиране на рекламните активности по позиции, периоди, видове визии и формати. Предлагаме билбордове и скролери – 4х3м, мегабордове 12х5; 8 х 3, спирки на градския транспорт, покривна реклама, калкани на сгради и голямо форматни мрежи върху сгради, реклама в Метрото, в моловете в София, Пловдив, Варна, Бургас и още 26 окръжни градове, автомагистрали, ГКПП, зимните и летни курорти в страната.

За конкретни запитвания за реклама ни пишете на outdoor@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Външна реклама.


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.