На концерт с БНТ1 – всяка неделна вечер и през април

В неделните вечери и през април от 22:45ч. по БНТ1 ще се излъчват концерти на световно известни звезди.

Ето и програмата:

„Заедно за Украйна“ на 03.04.2022 г. – неделя от 21:00ч.

Българското национално радио, Българската национална телевизия и Народен театър „Иван Вазов“ обединяват усилия в подкрепа на пострадалите от войната в Украйна.

На 28 март (понеделник), от 19.00 ч., двете обществени медии, с домакинството на Народния театър, организираха благотворителен концерт „Заедно за Украйна“, в знак на съпричастност към пострадалите от войната. На сцената на Народен театър „Иван Вазов“ излизнаха Биг бендът и Смесеният хор на БНР, солистите Елена Сиракова и Боби Йоцов. В програмата е и украинска оперна певица, която изпълни на руски език ария от „Евгений Онегин“ на Чайковски, както и нейна сънародничка – студентка в Музикалната академия в София. Водещи на концерта са актьорите Павел Иванов и Ана Пападопулу.

Брутна цена за 30 сек клип: 1 272 лв

Ван Морисън на 03.04.2022 г. неделя от 22:50 ч.

Концерт на известния поп-рок изпълнител Ван Морисън от 2016 г. Ван Морисън е северноирландски певец, автор на песни и музикант. Концертните му изяви са определяни като трансцендентални, а музикалните му записи оглавяват много от списъците за най-добри албуми. Морисън е носител на множество награди, включително шест награди Грами, награда Брит за изключителен принос към музиката, както и място в Залата на славата на рокендрола и Залата на славата на авторите на песни.

Брутна цена за 30 сек клип: 833лв

Андреа Бочели на 10.04.2022 г. – неделя от 22:45 ч. – Сентръл Парк, Ню Йорк

Концерт на големият италиански оперен певец Андреа Бочели от Ню Йорк – в Сентръл Парк през 2011 г. на открита сцена със симфоничен оркестър. Със специалното участие на Тони Бенет, Крис Боти и др. Режисьор и пианист – Дейвид Фостър. Бочели: „Не мога да не се усмихна, когато си мисля за предстоящия концерт в Сентръл Парк. Това беше мечтата на баща ми и баща ми беше прав, защото моят артистичен път щеше да бъде съвсем различен без силната и искрена прегръдка на този необикновен град, където всичко е възможно, дори когато изглежда невъзможно.“

Брутна цена за 30 сек клип: 833лв

Андреа Бочели на 17.04.2022 г. – неделя от 22:50 ч. – „Любов в Портофино“

Концерт на големият италиански класически и популярен певец Андреа Бочели от италианския курорт Портофино, на открита сцена с камерен оркестър. Със специалното участие на пианиста, композитор и водещ на предаването – Дейвид Фостър.

Брутна цена за 30 сек клип: 833лв

„Мост към небесата“  на 24.04.2022 г. – неделя от 12:30 ч.

Тържествен концерт-оратория на открито, проведен в природния феномен “Божия мост”, посветен на Възкресение Христово и на празника на българската духовност, писменост и култура – 24-ти май. В концерта са представени тържествени църковни песнопения, инструментални пиеси от древността до съвремието и рецитал на текстове от Свещеното Писание. Изпълненията са на Софийски свещенически хор – с диригент ставрофорен иконом Кирил Попов, камерен ансамбъл “Йоан Кукузел – Ангелогласният”, Женски хор “Ваня Монева“, струнен оркестър „Кварто квартет и приятели“, актьори и солисти. Средствата, събрани от събитието, трябва да послужат за възстановяване на храм „Св. Св. Кирил и Методий“ до Роженския манастир, който се нуждае от изграждане на фасадно оформление и цялостен интериор.

Брутната цена за 30 сек рекламен клип е : 637 лв.

Концерт на Андре Рийо  на 24.04.2022 г. –  неделя от 22:50 ч.

„Ще танцуваме ли?/“Shall We Dance“ представя най-доброто от знаменитите летни концерти, които Андре Рийо изнася ежегодно пред многохилядна публика на площада в Маастрихт. Наслаждаваме се на съчетание от прекрасна музика – най-популярни мелодии от класика до поп, певци с уникално красиви гласове, гостуващи световноизвестни артисти, великолепна сцена и пищни костюми на музикантите, както и много емоция и радост сред публиката на площада, която пее, плаче и танцува в ритъма и вдъхновението.

Брутната цена за 30 сек рекламен клип е : 833 лв.

„70 години Ансамбъл „Филип Кутев“ на 25.04.2022 г. – понеделник от 12:30 ч.

Спектакълът е посветен на 70-годишнината на един от стожерите на българската култура у нас и по света – фолклорният ансамбъл „Филип Кутев“. На сцената на зала 1 на НДК се представят именити солисти и състави, с най-значими и популярни през годините изпълнения.  Събитието е под патронажа на президента Румен Радев.

Брутната цена за 30 сек рекламен клип е : 430 лв.

„70 години Иван Тенев – златни хитове“ на 25.04.2022 г. – понеделник от 23:30 ч.

Концерт-спектакъл в зала 1 на НДК, посветен на 70-годишнината на поета и текстописец Иван Тенев (Агент Тенев) и 45-годишната му творческа дейност. С участието на Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Георги Христов, Маргарита Хранова, Васил Найденов, Нели Рангелова, Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Васил Петров, Петя Буюклиева, Камелия Тодорова, Георги Станчев, Мая Нешкова, Стефан Димитров, Емилия, Панайот Панайотов, Артур Надосян, Сандра Александрова, Теодосий Спасов, СИГНАЛ, ФАКТОР, СПРИНТ, Дует ШИК, Николай Урумов, Богдан Томов и други.

Брутната цена за 30 сек рекламен клип е : 301 лв.

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези концерти!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Прикачени файлове Публикувано на
На концерт с БНТ1 - всяка неделна вечер и през април

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.