На концерт с БНТ1 – всяка неделна вечер през март

Всяка неделна вечер през м.март от 22:45ч. БНТ1 ще излъчва концерти на световно известни звезди като 5SOS, Нора Джоунс, Лучано Павароти, Ван Морисън и др.

Атрактивна музикална програма е подготвила Българската Национална Телевизия за своите зрители в неделните вечери през март и април.
Ето и подробната програма:

5 Seconds of Summer на 06.03.2022 г. – неделя от 22:45 ч.

Концерт на попгрупата „5 Seconds of Summer” (5SOS) от Уембли Арена в Лондон, 2013 г. 5 Seconds of Summer e австралийска поп рок група, създадена през 2011г. В групата участват: Люк Хемингс (водещ вокалист и ритмична китара), Майкъл Клифърд (водещ китарист), Калъм Худ (басист) и Аштън Ъруин (барабанист). Получават международна слава, след като са част от турнето на групата One Direction – Take Me Home, а в последствие стават най-успешната австралийска група зад граница в историята. Продадени са повече от 10 милиона техни албума и над 2 милиона билета за концерти по целия свят.

Брутна цена за 30 сек клип: 833лв

Нора Джоунс на 13.03.2022 г. – неделя от 22:45 ч.

Концерт на Нора Джоунс от Ню Орлиънс, 2002 г. В концерта са включени песните от албума ѝ „Come Away with Me”. Нора Джоунс е американска поп, блус и джаз певица, пианист и композитор. Печелила е множество награди, сред които пет награди „Грами”. Продадени са повече от 50 милиона копия от албумите ѝ по света. Billboard я обявява за най-добрия джаз изпълнител на първото десетилетие на XXI век и е класирана на 60-то място в класацията им за най-добър артист.

Брутна цена за 30 сек клип: 833лв

Лучано Павароти и приятели на 20.03.2022г. – неделя от 22:45 ч.

Концерт на Лучано Павароти и неговите колеги и приятели – Нанси Густавсон и Джорджа, Браян Адамс, Андреас Воленвайдер и Андреа Бочели от 1994 г. в град Модена, Италия. Той е един от прочутите „Трима тенори“ и е добре известен с концертите си пред огромна публика и с медийните си изяви. Една от заслугите на Павароти е и неговата благотворителна дейност – за деца, бежанци, пострадали от войни, акции на Червения кръст и др.

Брутна цена за 30 сек клип: 833лв

Мъмфорд и синове на 27.03.2022 г. – неделя от 22:45 ч.

Коцерт на известната поп-рок формация „Мъмфорд и синове”, заснет през 2016 г. по време на турнето им в Претория – Южна Африка. Мъмфорд и синове е британска фолк рок група, членовете на която са Маркъс Мъмфорд (водещ вокал, електрическа китара, акустична китара, барабани), Тед Дуейн (вокал, бас китара, контрабас) и Бен Ловет (вокал, клавишни, пиано). Групата печели множество награди през кариерата си, част от които са награда „Грами” за албум на годината, награди за най-добра британска група, за международни постижения и за най-бързо продавания рок албум на десетилетието.

Брутна цена за 30 сек клип: 833лв

Ван Морисън на 03.04.2022 г. – неделя от 22:45 ч.

Концерт на известния поп-рок изпълнител Ван Морисън от 2016 г. Ван Морисън е северноирландски певец, автор на песни и музикант. Концертните му изяви са определяни като трансцендентални, а музикалните му записи оглавяват много от списъците за най-добри албуми. Морисън е носител на множество награди, включително шест награди Грами, награда Брит за изключителен принос към музиката, както и място в Залата на славата на рокендрола и Залата на славата на авторите на песни.

Брутна цена за 30 сек клип: 833лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези концерти!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Прикачени файлове Публикувано на
На концерт с БНТ1 - всяка неделна вечер през март!

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.