Нещо ново на българската музикална сцена

Bedouin Forest Carnival е тридневен фестивал за електронна музика, който ще се проведе под сянката на Балкана, в близост до Севливо, между 8 и 10 юли 2016 година. 
Посетителите ще имат възможността да чуят на живо изпълнители от Холандия, Испания, Италия, Англия, Франция и още много страни, както и добре познати имена от родната музикална сцена. Фестивалът е насочен  освен към българската и към международната публика, като се очаква около 30% от присъстващите гости да бъдат от други държави.
Освен с разнообразната музикална програма, посетителите ще имат възможност да се забавляват заедно в множество организирани игри и други по-малки събития. Ще бъдат осигурени хостеси и аниматори, които ще организират игри и други мини-ивенти за допълнване на каравалната обстановка. В рамките на фестивала се предлага и осигурено място за къмпинг, като в цената на тридневния пакет са включени нощувки, както и палатка. 
Предлагаме Ви да се присъедините към най-новия музикален проект на българската електронна сцена, като станете наш партньор.
Повече подробности можете да научите в прикачения файл.

Етикети :


Прикачени файлове Публикувано на
Bedouin Forest Carnival презентация и пакети за реклама

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.