Световното Първенство по Футбол в Катар от 21 ноември до 18 декември 2022 с БНТ и Нова Броудкастинг Груп

Българска Национална Телевизия и Нова Броудкастинг Груп обявиха пакетните предложения и условия за закупуване на реклама и спонсорство в Световното Първенство по Футбол в Катар от 21 ноември до 18 декември 2022г.

Всички 64 мача от Световното първенство са разпределени поравно между Българска Национална Телевизия и Нова Броудкастинг Груп.

Общо 4 срещи ще бъдат излъчени едновременно по каналите на двете медии – това  по традиция е откриването на 21-и ноември 2022 година с мача, в който домакините ще дебютират на световни финали, както и финала на 18-и декември 2022 година. Другите две срещи, които паралелно ще се излъчват, са среща от груповата фаза на 27-и ноември (Испания-Германия) и двубоят, който ще определи носителя на бронзовите медали на 17-ти декември. Така всеки от партньорите ще излъчи по 34 мача от вълнуващия турнир.

Официалната тарифа за излъчване на рекламни форми в първенството, както и презентация с рекламните пакети можете да намерите като прикачени документи по-долу.

Тарифата за закупуване на единични рекламни клипове предстои да бъде публикувана след 7 ноември 2022г.

Потвърждаването на пакетните предложения с нива на отстъпки от 5% до 30% е при следните условия – заявяване с предплащане минимум 20% от стойността на закупените пакети. Цялата сума се заплаща най-късно до един месец преди началото на Световното първенство, т.е. до 21 октомври 2022г.

За повече информация и специални предложения за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.