Нов тип късметчета ни забавляват докато пием кафе

 

късмет, скафето късмет, късметче, късметче за кафе

късмет, скафето късмет, късметче, късметче за кафе

Всички обичаме да се забавляваме със закачките, пожеланията и мъдростите от късметчетата, които получаваме с кафето си. Благодарение на патентования български продукт Скафето, от скоро това уникално за нашата страна развлечение доби нова, още по-свежа форма.

Скафето комбинира висококачествена захар и късметче в една обща опаковка. В едната половина е захарта, а в другата ще откриваме късметчетата. Те са обновени и различни от тези, които сме свикнали да четем до сега, и включват много разнообразни шеги, закачки и сентенции, както и добавени картинки.

На гърба на новите късметчета могат да се поставят рекламни съобщения, като популярността на късметите и склонността на хората да ги запазват и споделят с приятели спомага за ефективността на рекламата. Концепцията спомага и за таргетиране на потребителите по пол – опаковките на Скафето биват червени за дамите, сини за господата, и кафяви за балансирани послания, подходящи за всички.

Около 1 милион броя от новите късметчета се разпространяват всеки месец. Скафето може да се види във всички заведения, където се предлагат кафетата на Lavazza, както и в много други заведения из цялата страна. По договаряне с рекламодателите може да се преговаря и за допълнително присъствие във всяко едно нселено място в страната.

Късметчетата на Скафето бързо се превръщат в хит сред потребителите, като много често хората ги споделят с приятели, било то на живо или чрез социалните мрежи. Във Фейсбук Скафето бързо набира популярност, като само няколко месеца след създаването й, страницата вече е харесвана повече от 140,000 пъти, а седмично постовете се виждат от стотици хиляди потребители.

За повече информация за рекламните възможности, цените за реклама, рекламни тарифи за реклама на късметите за кафе, може да потърсите Пиеро97.

Запитване за реклама в канал Скафето с късмети за кафе и топли напитки, може да направите на: тел: 028076800  e-mail: piero97@piero97.com

Пиеро97
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.