Поредица от приложения „Лапландия – истинският Дядо Коледа” във вестниците „24 часа” и „България Днес” и рубрика в сайтовете www.24chasa.bg и www.bgdnes.bg

Поредица от приложения „Лапландия – истинският Дядо Коледа” във вестниците „24 часа” и „България Днес” и рубрика в сайтовете www.24chasa.bg и www.bgdnes.bg на 1, 8, 15 и 22 декември 2016 г.
 
За Коледните и Новогодишни празници предлагаме специални репортажи от Лапландия и ексклузивно интервю с „истинския Дядо Коледа“.  Това ще е ПЪРВИЯТ по рода си подобен репортаж в България, досега нито една българска медия не е правила подобна инициатива
 
Предицата предвижда статия за „Санта Клаус вилиджи“ – селцето на дядо Коледа в градчето Рованиеми. 
 
– Специално място в поредицата ще бъде отделено на елените, който разнасят подаръците в Коледната нощ (елените живеят  в специална ферма). В същия репортаж ще има и разходка из Ледения бар и ресторантите с традиционната за дядо Коледа кухня.  
 
 – Предвиждаме и репортаж от Пощенската служба, която приема писмата от цял свят, както и среща с госпожа Коледа. 
 
– Поредицата ще включва и материал за Училището за елфи. Един от главните елфи е българин, а училището е посещавано от световни знаменитости, включително Дейвид и Виктория Бекъм миналата година. 
 
Предлагаме ви „спонсорски” пакети :
 
* Рекламни карета в тези четири приложения с размери по половин страница (четири поредни четвъртъци през декември 2016) в двата вестника + 300 000 показвания на Megaboard банер в двата сайта в продължение на един месец            пакетна цена: 3 000 лв.
 
* За участие с реклама по половин страница в приложенията на двата вестника два четвъртъка  + 100 000 показвания на банер 300×250 на на двата сайта в продължение на две седмици  пакетна цена 1 600 лв.
 
* Ще вземем снимка с истинския Дядо Коледа, държейки  вестниците „24 часа” и „България Днес” в ръце, която ще направим на плакат – една страница на 22.12.2016.  Предлагаме ви спонсорство на тази страница с ваша реклама или лого  в размер до четвърт страница на ширина –           стойност 500 лв.
 
Цените са без ДДС


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.