Представяне и тарифа на BIOboard Bulgaria

 

Какво е BIOboard?

        БИОборд е канал за оригинална реклама на открито и закрито. БИОборд е тук, за да покаже, че традиционните билборди и други носители на рекламни послания могат да бъдат природосъоразни. Ние прилагаме творчески подход и внасяме доза свежест към традиционните канали като обогатяваме със смисъл съществуващите решения или въвеждаме нови оригинални идеи за иновативна реклама, които говорят сами за себе си и оставят положителна следа в съзнанието на хората.

Как BIOboard осъществява рекламата и събитията?

        Използвайки само вода, водоструйка и шаблон поставяме рекламни печати, наречени БИОборди чрез почистване (еко билборди), директно на тротоара, улицата или площада, почиствайки външните настилки под шаблона. Тази техника реализира запомняща се и контрастираща на фона на замърсените тротоари комуникация на открито, високоефективни рекламни послания и една по-чиста улица.  Рекламните изображения са със стандартен размер 1,5-2 кв.м., но също така могат да бъдат изрисувани и рекламни пана с нестандартни размери (10, 20, 30, 40 кв.м.) чрез подреждане на много на брой шаблони върху голяма площ. Трайността на еко билбордите е от 10 дни до 30 дни според естественото замърсяване на локацията.

        За разлика от традиционните рекламни носители рекламата чрез почистване не разходва хартия, винил, мастило или електричество за осветление на билборд съоръжения и е най-екологичния познат метод за външна реклама.  

        Събитиятa по изрисуване на рекламните изображения привличат изключителен зрителски интерес поради уникалната комуникационна техника и допринасят за ефекта от кампанията.

        За любителите на зелената визия предлагаме иновативна реклама от тип „зелен БИОборд”. Кой ли рекламен канал би могъл да бъде по-зелен от екологичната комуникацията с естествен горски мъх или свежа зелена трева? Мъхът и тревата са живи растения, които прилагаме както върху билбордове и други вертикални или хоризонтални повърхности за OOH кампании, така и за зелено брандиране на събития, конференции, изложения и хотелски рецепции на закрито.


Етикети :


Прикачени файлове Публикувано на
Рекламна тарифа на BIOboard

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.