Предстои бр.100 на сп. BIOGRAPH на 20 декември

Януарският брой на BIOGRAPH, който по традиция излиза в дните непосредствено преди Коледа, ще бъде под номер 100 в досегашната му над 8-годишна история.
Той ще бъде с увеличен обем, с различна, по-специална корица, обединяваща всички наши корици досега, както и с по-богато съдържание. Акцент в него ще бъдат страниците, в които ще се прави преглед на най-ценното от досегашните 99 издания – големи снимки и емблематични цитати от легендарните личности, които сме представяли.
В отделна рубрика, планирана под кодовото работно заглавие FAQ, читателите ще получат отговори на много въпроси, свързани със създаването и работата по любимото си списание, които досега не са имали възможност да зададат.
Успоредно със специалното юбилейно съдържание, в 100-тния брой на Biograph на 20 декември отново ще присъства богата палитра от личности от съвремието и миналото, които ще бъдат представени със задълбочени очерци, интервюта и много ексклузивни фотографии.
За специалния, юбилеен брой има и специални условия за участие, от които може да се възползвате – предложението включва участие с 1 рекламна страница в брой 100 на сп. BIOGRAPH на стойност 1300 лв без ДДС. А всеки заявил участие в това издание, ще получи бонус 1 страница в сп. DIVA брой Януари, който ще излезе на 6 януари.

Срок за подаване на заявки: до 4 декември.
Срок за изпращане на визии: до 10 декември.

За условия и конкретни предложения вашата реклама да се появи в сп.Biograph и в сп. DIVA ни пишете на press@directmedia.agency или позвънете на тел. : 02 807 6800 – отдел Преса и Радио.


Етикети : ,


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.