Пролетната програма на NOVA и bTV – риалити формати и сериали

NOVA – световноизвестни риалити формати и български сериали са сред акцентите в ефира през пролетта

Риалити форматите

Юбилейното десето издание на „Като две капки вода“ вече стартира от 14 февруари точно в 20:00 ч. Ще се излъчва всеки понеделник от 20:00ч. Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро за първи път ще си партнират като водещи. Певиците Алисия, Есил Дюран, Крисия, Мариана Попова и актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов ще се превъплъщават в различни звезди.

„Един за друг“  – от 17 февруари в 20:00 ч. се завръща с трети сезон, изпълнен с много любов и добро настроение.
В емоционалната надпревара ще се включат нови 13 интригуващи двойки, готови да тестват силата на любовта си и да докажат, че заедно могат да постигнат всичко. Водещ отново ще е  Емил Чолаков.

Hell’s Kitchen България стартира на 25 февруари от 21:00 ч. Шеф Виктор Ангелов дава начало на четвъртия сезон на риалити формата „Кухнята на Ада“ и ще потърси тайната в детайлите с талантливи, колоритни и жадни за победа участници. По пътя към първото място и голямата награда от 100 000 лв. те ще демонстрират своите умения и креативност в оригинални кулинарни предизвикателства. В новия сезон зрителите ще видят повече обучения на участниците и един по-благосклонен шеф Ангелов. Предизвикателствата към отборите често ще се случват извън познатата кухня.

Сериалите

Семейната драма „Лъжите в нас“ ще направи своя дебют в телевизионния ефир в 20:00 ч. на 22 февруари с драматичната история на заможната фамилия Шейтанови, белязана от болезнени събития и непростими тайни. Миналото ще застигне героите неусетно и ще ги изправи пред тежки избори, мъчителни истини и душевни терзания. Актьорите Емил Марков, Радина Думанян, Диана Димитрова, Орлин Павлов, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов и др. ще вдъхнат живот на многопластовите персонажи.
През февруари ще се излъчва от вторник до петък от 20:00ч.

Българската криминална драма „Братя“ ще се завърне на 22 февруари от 22:30 ч.
Зрителите ще разберат как ще се промени светът на героите на Христо Шопов, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Алекс Иванов, Искра Донова, Лора Христова, Мартин Димитров, Тигран Торосян, Тодор Танчев, Стела Ганчева и др. Към актьорският състав на продукцията се присъединява и актрисата Неда Спасова.
През февруари ще се излъчва от вторник до петък от 22:30ч.

 

bTV – в пролетната програмна схема са включени редица нови за България формати и сериали

Риалити форматите

„България търси талант“ стартира на 14 февруари в 20.00 часа . Форматът се завръща със зрелищни изпълнения и неочаквани моменти, които освен зрителите, ще изненадат и новото жури в лицето на Евелин Костова, Катерина Евро, Николаос Цитиридис и човека с неподозирани комедийни заложби — епидемиолога проф. Тодор Кантарджиев. Премиерната седмица ще започне, но и ще завърши с шоуто за таланти. На 20 февруари, неделя, от 20.00 часа bTV ще излъчи още един епизод на шоуто, което ще продължи да се излъчва всяка неделя вечер от 20:00ч.

„Ергенът“ –  прави своя дебют на 19 февруари точно в 20 часа. Романтичното, но и провокативно риалити, което не спира да търси любовта ще се излъчва всеки четвъртък и петък от 21 часа. Продукцията е създадена по класическия модел за любов и съперничество и ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика и битка за сърцето му.

“Survivor” започва на 21 февруари от 21 часа. Битката на човешки характери, на слабости и страхове със силата на волята, ума и духа в дългоочаквания нов сезон на приключенското риалити, идва под мотото „Скритият идол“. Редом до борещите се за оцеляване в екзотичната и опасна територия на Филипините ще бъдат водещият Владо Карамазов и победителят в сезон 5 – Ваня Джаферович, който ще проследи за феновете всичко най-интересно зад кулисите на шоуто.

„Моето звездно парти“ с Chef Силвена Роу стартира от 26 февруари от 18:00ч. Кралицата на световната гурме сцена ще организира специално парти, на което заедно с любими български знаменитости ще отбелязват различни поводи и ще показват водещите тенденции за балансиран начин на живот и приготвяне на храна в домашна среда.

Сериалите

Премиерното заглавие „Мен не ме мислете“ стартира на 24 февруари от 20.00 часа. Всеки четвъртък и петък най-новата продукция на медията ще поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек. В сериала участват звездите Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др.

В пролетната програма на бТВ ще се излъчи и втори сезон на „Съни бийч“ и продължението на сериала „Татковци“.

 

За всички ТВ формати и сериали можем да ви предложим преференциални ценови условия за реклама!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.