Как вашият бранд или продукт може да бъде част от логото на Discovery Channel

 

Представяме ви някои от креативните рекламни формати, които могат да се използват като по-различен тип ТВ реклама в каналите от групата на Discovery Channel (Discovery Channel, TLC, ID). 

IDENT COMMERCIAL – Представлява анимация с графичните и видео елементи на рекламирания продукт или бранд, която е интегрирана в стандартната графичната опаковка на ТВ канала. Позиционира се преди или след рекламен блок. Възможно е да има преход и към ТВ клип, което осигурява премиум позициониране на рекламния клип.

Пример 1 – ВИДЕО:  Discovery Ident Commercial без рекламен клип

 

Пример 2 – ВИДЕО:  TLC Ident Commercial с преход към рекламен клип 

 

BREAK KEEPERS е друга интересна рекламна формадвойка кратки видеа по 10 сек. със съдържание в тематиката на канала. Първото се позиционира преди рекламен блок и съдържа въпрос, отговорът на който се дава от второто видео след края на блока.

ВИДЕО: BreakKeeper Question

 

ВИДЕО:  BreakKeeper Answer

 

Освен Ident Commercial и Break Keepers се предлагат и други варианти като:

Break Bumpers (шапки реклама)

Commercial Vignette (3 минутни филмчета в стилистиката на канала относно ценностите, историята, производствения процес, отличителните качества на рекламираните продукти и т.н.)

Smart Ideas (30 сек. анимация реализирана в стилистиката на рекламния образ на бранда или продукта със забавно и същевременно научно звучене) и други. 

Изработката на такива рекламни видео форми, хармонично съчетани със съдържанието на съответните предавания или програма, както и самата рекламна кампания се осъществява по индивидуална уговорка на наистина достъпни цени.

За конкретни рекламни предложения и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

 


Етикети : ,


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.