Реклама в Instagram – безценна, когато трябва да се достигне до аудитория, страстно ползваща мобилните си устройства.

Инстаграм е социална медия и една от най-големите платформи за споделяне на снимки, с над 400 милиона потребители в цял свят, като 75% от тях са извън САЩ. В България редовните потребители са 170 хиляди.

Kартинна медия – ползва видео и снимки. Една картина струва повече от хиляда думи, затова Инстаграм е благоприятен за повече творчество в посланията – емоциите предадени чрез снимките в рекламите водят до повече ангажираност с марката и подпомагат постигането на целите.

Посланията в Инстаграм не могат да бъдат пропуснати – появяват се във фийда и видимостта е сигурна, за разлика от Фейсбук, където има алгоритми, които казват кога и къде да се показват.

За какви цели може да се използва?

Генериране на трафик към уебсайт чрез картина, видео или карусел реклами.

Преглед на видео чрез филмче.

Подканване за инсталиране на мобилно приложение чрез снимки и видео.

Създаване на познаваемост сред широка аудитория, с гарантирани импресии и поместване на рекламата в престижна позиция във фийд-а – картина, видео, карусел, Marquee.

Таргетирането е възможно по пол, възраст, местоположение и операционна система на мобилното устройство, пол, интереси, език.

Метрики – импресии, обхват, честота, демография, recall, възприятие

Формати – видео и фото, мобилни приложения, карусел-реклами и Marquee.

Marquee възможност на закупуване на реклама в Инстаграм – посланията са на фиксирано място, на топ позиция във фиида, капинг на честотата – максимум три на ден, три различни криейтива, таргетиране по място, възраст и пол, двойна честота.

За повече информация, моля, обърнете се към Интернет отдела на Пиеро97


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.