Реклама и спонсорство в излъчванията и отразяването на срещите от Първа професионална футболна лига.

Диема, Диема спорт, Диема спорт 2 и Gong.bg предлагат множество възможности за реклама и спонсорство в излъчванията и отразяването на срещите от Първа професионална футболна лига.

Първа професионална футболна лига е най-горната дивизия в българският шампионат по футбол, организиран от Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига.

Форматът е с 14 отбора. След изиграването на 26 кръга първенството се разделя на първа шестица и втора осмица.

Първата шестица в още 10 мача определя шампиона и участниците в евротурнирите. Втората осмица се разделя на две групи, като в едната влизат 7-ият, 9-ият, 11-ият и 13-ият в класирането, а останалите ще са в другата. След това те играят по 6 мача и започват плейофи.

Първите два от всяка група определят след 1/2-финали и финал отбора, който играе в един мач за място в Лига Европа с последния от тези, които имат право на участие в турнира.

Третият и четвъртият от групите пък ще определят изпадащите и тези, които ще отидат на бараж. Новият формат ще има един изпадащ и два баража срещу втория и третия от Втора професионална футболна лига.

Брутната цената по тарифа за реклама по време на излъчванията на мачовете от ППЛ е 2 000 лв. в Диема; 1 725 лв. в Diema Sport/Diema Sport 2; 1 500 лв. в Нова спорт.

Програмата за първите 3 кръга на първенството, предложенията за реклама и спонсорство, представяне и подробно описание на възможните телевизионни и онлайн форми на присъствие ще намерите в прикачените файлове.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.