Сайтът на Пиеро 97 – мястото с най-изчерпателна информация за медийния пазар в България се оптимизира и обновява!

 

 

Здравейте приятели,

откакто стартирахме сайта ни piero97.com през далечната 2003г., винаги сме се стремяли да подпомогнем колегите от бранша с точна, актуална и навременна информация за медиите и рекламните възможности, които предлагат. Нашият сайт е предпочитаното място, към което се насочва всеки, който иска да научи повече за условията на телевизиите, вестниците, списанията, външната реклама и електронните медии. От ежегодното издание на нашата Bulgarian Media Map всеки може да получи представа за състоянието и промените на целия рекламен пазар в България, както и данни за отделните видове медии – класации, трендове, рекламодатели, поведението по продуктови групи и т.н.

Много колеги от бранша ежедневно ползват информацията на сайта ни, за да научат новините, тарифите и условията за реклама.

От края на миналата година работим интензивно по оптимизацията на системата за управление на съдържанието,  така че достъпът до сайта, както и зареждането, и ползването на информация от него да е максимално удобно и бързо, без да променяме вече утвърдения облик и подредба, с които са свикнали стотиците ни потребители.

Така че, уверяваме ви, настоящите оптимизации и подобрения в никакъв случай няма да повлияят на качеството и обема на информацията в него.

Не можем да си позволим да ви разочароваме!

 

Пиеро 97
януари 2017


Етикети :


Седмичен Бюлетин

Веднъж седмично - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама

Абонирайте се за седмичният ни бюлетинРаботя в агенция или медияРаботя в друга компания

Полетата със * са задължителни.

За въпроси към нас

captcha

Scroll Up