„Семейни войни” се завръща с нов сезон и нови правила – от 1 февруари по Нова

С нов сезон и нови правила обичаната телевизионна игра „Семейни войни” се завърна тази седмица в ефира на Нова. Всеки делничен ден от 18.00 ч., зрителите ще споделят с участниците техните вълнения в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека. 

Според регламента всеки отбор се състои от петима участници, като минимум трима от тях задължително трябва да имат роднинска връзка. Ако в предишните издания победителите са имали възможност да спечелят предметни награди, то сега печалбите са само финансови. В едно предаване едно семейство може да спечели до 12 000 лева, подчерта водещият Цветомир Иванов. „Страшен купон е, идват много семейства с положителна емоция и желание да се забавляват”, допълни той.

Още в първите епизоди на „Семейни войни“ зрителите ще видят едни от най-забавните и атрактивни семейства, явили се на кастинг. Повече от 80 са зададените до момента въпроси само за няколко предавания, а сред отговорите има и много куриозни примери. Два пъти семейства достигат до печалба от 6000 лв. в рамките на един епизод и продължават напред, а има и такива семейства, които печелят по 2-3 пъти.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.