Сериалите и детските филми по БНТ1 през месец март

Ранчото „Хартленд“  – първи и втори сезон / Държава: Канада / Година: 2007
Излъчване: от понеделник до петък от 14:45 до 15:45 ч.

Ранчото „Хартленд“  е канадски семеен комедийно-драматичен телевизионен сериал, който дебютира през 2007 г.
„Хартленд“ е най-гледаният и най-продължителният драматичен сериал в телевизионния ефир на Канада – с 15 сезона, 234 епизода (2007- 2021) и 20 милиарда минути гледаемост през 2021, което го класира сред водещите четири заглавия в международния ефир, освен че е Любимият филм на поколения канадци и милиони зрители в света.
Сериалът е базиран на поредицата книги „Heartland“ от Лорън Брук и проследява живота на едно семейство през любов и загуба, приятелство и предателство, както и  няколко любовни истории.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 258 лв

Отдел „Фалшива самоличност“ първи, втори и трети сезон / Държава: Франция / Година: 2011
Излъчване: от понеделник до петък от 22:00 до 23:00 ч.
Отдел „Фалшива самоличност“ е шпионски политически трилър в четири сезона, с най-големи приходи за френската офис-класация. Снимките са в Париж, Алжир, Сирия и Иран. Сериалът е „вдъхновен“ от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от Централната дирекция за външна сигурност на Франция. „Бюрото“ създава легендите“, т.е. обучава, тренира и произвежда „агенти под прикритие“ за дълги мисии на чужди територии с френски интереси като Северна Африка и Средния Изток. Пребивавайки години под фалшива самоличност, тези агенти живеят с „друго аз“ и връщането им е трудно – не само географски, но и личностно.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 675 лв

Живот и съдба / Държава: Русия / Година: 2012
Излъчване: 01-04.03.2022 г. от понеделник до петък от 23:30 до 00:30 ч.

Русия, краят на 1942 и началото на 1943 – най-важният и повратен етап от Втората световна война. В Сталинград се решава съдбата на цялата страна и тъмните сили са не само външни. Между спалните, лабораториите, лагерите и куршумите се разиграва съдбата на граждани и войници, които се опитват просто да оживеят …
Познат от „Тихият Дон“ и „Ликвидация“, режисьорът Сергей Урсуляк снима първата екранизация на „Живот и съдба“ – по забранения роман на Василий Гросман, смятан за „една от най-непризнатите творби на ХХ век в Русия“. „Живот и съдба“ представя грандиозен портрет на епохата с главозамайваща истина. Създателите на филма поясняват, че това е Кино, което изисква работа с ума“ и призовават зрителите „да го преживеят с душата и сърцето си, за да разберат себе си, историята и значението на Родината“.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 301 лв

Книга на книгите / Държава: САЩ/Япония / Година: 2013
Излъчване: от понеделник до четвъртък от 14:15 до 14:45 ч. / събота от 06:00 до 07:15 ч. / неделя от 06:00 до 06:30 ч.

Да повярват в себе си е половината от силата на живота. Другата е в „Книгата на книгите“. Крис, Джой и Гизмо са трима приятели, в пътешествие през истории от Библията. Всяко приключение разкрива по една библейска истина и страница от „Книгата на книгите“. „Книга на книгите“ е анимационен прочит на Библията на 43 езика, в 106 държави, с над половин милиард зрители. Сериалът е създаден през 1981 г. от Tatsunoko Productions в Япония в сътрудничество със CBN (Christian Broadcasting Network) САЩ и е продуциран от CBN. В продължение на 52 епизода сериалът проследява хронологически библейски случки от Стария и Новия завет в Библията. Излъчването му в Япония жъне огромен успех. От 2009 г. CBN започва създаването и излъчването на нови сезони в HD качество и с помощта на съвременните технологии, като всеки сезон е с продължителност 13 серии.

Брутна цена на 30 сек рекл.клип понеделник-четвъртък – 258 лв, в събота – 196 лв, в неделя 147 лв

Магна аура  – изгубеният град / Държава: България / Година: 2008
Излъчване:  събота от 07:15 до 07:45 ч. / неделя от 06:30 до 07:00 ч.

Някога съществувал голям и красив град Магна аура, но алчността и жаждата за власт го погубили.
В 13-серийният телевизионен сериал се разказва за група деца от летен лагер край морето, които търсят древен град на територия, която в съвременността е на път да се превърне в ново курортно селище. Следите са указани в личен дневник, придружен с ценна карта. Тайнствена синя светлина ги пренася в миналото. Приключенията се случват паралелно в два свята.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота -196 лв, в неделя – 147 лв

 

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези сериали и детски филми!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Прикачени файлове Публикувано на
Сериалите и детските филми по БНТ1 през месец март

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.