Специални приложения на в-к Телеграф през Ноември 2023

11 ноември (събота) – ЧЕРЕН ПЕТЪК
Достатъчно рано преди датата, която всички фенове на шопинга очакват с нетърпение, ще публикуваме специални страници със съвети за най-изгодно пазаруване. Подходящо за рекламно позициониране са всички брандове и компании, които ще се включат в Деня на голямото пазруване – козметика, облекла, техника, домашни потреби, детски стоки, вериги магазини и др.

18 ноември (събота)  – ЗДРАВЕТО ПРЕЗ ЗИМАТА
Искаме или не, студеното време наближава и е важно да се погрижим за най-важното – здравето. Ще обърнем внимание на превенцията, хранителните добавки, витамините, природолечението, съвети за силен имунитет и домашни рецепти за здраве. Приложението е подходящо за всички фармацевтични компании, производители на мед, билки, медицински центрове и др.

25 ноември (събота) – МОЯТ ЧИСТ ДОМ
За онези, които още не са направили голямото есенно почистване на дома си – все още не е късно! Очаквайте професионални съвети за всичко, свързано с чистотата – комапнии за професионално почистване, уреди за домашно ползване и „умни“ устройства, които улесняват ежедневието.

Подробности в прикачения документ.

За конкретни предложения за реклама и допълнителна информация ни пишете на press@directmedia.agency или ни позвънете на тел. 02 807 6800 – отдел Преса и Радио.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.