Специално предложение за нестандартна ТВ реклама за КОЛЕДА в каналите на Fox International Channels

Коледа наближава, а това е един от най-очакваните празници и всяко едно обвързване с него би имало само добавена стойност за рекламирания продукт или услуга.

Специалната графична интеграция, която ви предлагаме е с продължителност до 15 сек. като се  съчетават графични и видео елементи на рекламирания продукт и на логото на ТВ канала в общо анимирано видео, което се изработва от самата телевизия.

За Fox Life има две визии, които може за видите тук:

 

 

Визията за FOX:

 

Визията за 24Kitchen:

 

Съвсем скоро ще е готова и визията за Fox Crime.

Рекламната анимация може да се излъчва между 07:00ч. и 00:00ч., в паузите между програмите на каналите FOXLife, Fox Crime, FOX, 24 Kitchen когато се пускат промо-анонси за новите предавания на съответния канал. Възможни са различни комбинации от канали или избор на само един канал.

Тази нестандартна рекламна формa дава шанс за интересно и ненатрапчиво рекламно присъствие, извън стандартните рекламни блокове и без да е необходимо да инвестрирате в производството на скъп телевизионен клип.

За допълнителна информация и конкретни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.