Спонсорски пакети на едно от най-успешните заглавия в 24Kitchen: „От градината – на масата“ (From the garden to the table).

Предаване, чрез което зрителят ще пътува из Словения и ще научава за различните кулинарни области. Ще се наслаждава както на традиционни ястия, така и на модерни – всички с органично отгледани сезонни продукти. Това е и основната идея на предаването – прясно, здравословно и вкусно.
Предложението включва спонсорска заставка (тип реклама), която ще бъде залепена за промото, анонсиращо програмата, както и позиционирана непосредствено преди започване на предаването и в неговият край. Промото освен по 24 Kitchen, ще бъде излъчено и по-другите канали с женска насоченост от портфолиото на FoxNG – Fox Life & Fox Crime. Заставката може да е с продължителност до 10 секунди и е пълноценна реклама включваща цена, търговска марка. Пакетът включва общо 386 излъчвания, разпределени в  24 Kitchen, Fox Life, Fox Crime . В цената се включва производство на видео-формата и Voice Over, с предоставени от клиента материали.

При интерес от ваша страна, можем да изработим и други атрактивни пакетни предложения, съобразени с вашите рекламни цели и бюджети.


Етикети : , ,


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.