„Уеб Медия Груп“ АД поетапно обновява портфолиото си.

 

topsport.bg официално промени визията си, стана с респонсив дизайн, с повече съдържание на начална страница, с увеличихме размера на шрифта, добавихме още видеа и снимки и улеснихме максимално достъпа от всяко устройство за по-качествено следене на мачовете на живо!

Началото на промените  в медийните ни проекти поставихме на 11.11.2015г. с финансовия ни сайт  – money.bg.  Датата е празникът на св. Мина, светец,  почитан и като господар на вълците,  и на хората, поели на дълъг път. Така и money.bg , съвсем символично, постави началото на дългия път на преструктурирането, абсолютно новата дизайнерска  визия и пълното  текстово обновяване на всичките ни сайтове.

Последва го информационният ни лидер news.bg на 24.11.2015 г. с голямата си крачка!

 

С началото на новата 2016 година дойде ред и на третата ни усмивка – lifestyle.bg

 

И така, броени дни преди Великден, ние от „Уеб Медия Груп“ АД, благодарим на всички, които ни подкрепяха през тези месеци! Оставаме на разположение за всякакви готини рекламни кампании!

 

Какво се промени за рекламодателите и агенциите?

От гледна точка на рекламодателите и агенциите, обновяването на портфолиото  доведе до някои промени и в предлаганите рекламни услуги от страна на „Уеб Медия Груп“ АД.

По-малко рекламни позиции

С обновяването на всеки сайт, в новият дизайн на продуктите вече има по-малко рекламни площадки, което засяга единствено така наречените „performance позиции“. Предлаганите формати като wallpaper, megaboard, rectangle и производни се запазват.

Стандартизация

Новият дизайн на продуктите е изцяло стандартизиран, което означава, че техническите изисквания за всички наши сайтове ще бъдат еднакви за всеки формат. Сигурни сме, че това  ще улесни клиентите и рекламните агенции, тъй като няма да се налага да изработват по няколко варианта на всеки криейтив.

МОЛЯ, вижте прикачения към имейла файл „Рекламни форматиBG”

Синхронизиране

Заложили сме по-добри варианти за синхронизиране на два или повече рекламни формати, както и по-добра интеграция между самите рекламни форми.  За справка  – прикачения към имейла файл „Рекламни форматиBG”

Без мобилни версии

Новият дизайн на продуктите ни е responsive, поради което няма да има отделни формати за мобилна реклама. Форматите за десктоп, които са подходящи за таблет и телефон са адаптирани за тези устройства. Въпреки това, при желание на клиента, могат да бъдат таргетирани потребители само на конкретни устройства.

С новата ни система за умно сервиране на банери, формати като wallpaper и големи megaboard ще бъдат показвани само и единствено на широкоекранни устройства (лаптоп, десктоп, SmartTV). По този начин очакваме тяхната ефективност да се подобри значително.

Довиждане Flash

От началото на 2016, „Уеб Медия Груп“ АД въведе оскъпяване за криейтиви, които съдържат Flash. При наличие на около 40% трафик от мобилни устройства, както и 40% пазарен дял на Google Chrome (който блокира Flash от 1 септември 2015), използването на Flash представлява форма на таргетиране.

Таргетиране

По-добри опции за таргетиране по секция, геолокация, устройство и други възможности. Вижте, предложението в ценовата листа!  

Native Advertising

Свържете се с нас, за да ви представим високоефективни формати, които позволяват на рекламодателите да се позиционират в съдържанието, в контекста на сайтовете и ни и за други средства, които да генерират уникални послания.

Смяна на системата за сервиране на банери

Поетапно преминахме към Google DFP, която е предпочитаната от нас система за сервиране на банери. Паралелно все още използваме AdOcean за Premium позициите, но DFP вече покрива повече от 80% от инвентара, така че съвсем скоро ще приключим с AdOcean.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.