Услугата на Spotify вече е достъпна в България. За потребители и за рекламодатели.

Музикалният стриминг на Spotify вече е възможен и в България. Стартът на 12 декември беше едновременен и в Чехия, Унгария и Словакия. Спонсори на българския старт са Кока-Кола, Виваком и КFC.

Услугата има безплатна и платена версия. Безплатната – след регистрация и изтегляне на съответното приложение за iOS, Windows Phone или Android, слушателят може да избира музика от целия каталог безплатно, но с реклами и при постоянна Интернет връзка. Платената – срещу пет евро на месец музиката може да се изтегли и слуша офлайн с отлично качество. При платената версия рекламите отсъстват.

Силно привлекателната среда на Spotify, достъпна от мобилни и настолни устройства, създава възможности за превъзходна, привлекателна и силно въздействаща реклама.  Многобройните рекламни формати отварят пътя на рекламодателите към сърцето на музиката, като осигуряват възможност за уникално ко-брандиране и достъп до запалени потребители, които обичат музиката. Spotify запълва празнината между радио рекламата и илюстративната реклама, като пуска на своите слушатели аудио реклама в комбинация с илюстративна реклама. Още повече – брандираната плейлиста дава възможност на рекламодателите да разширят обхвата на рекламата си при споделянето на плейлистата във Facebook.

За повече информация за реклама в Spotify с всички видове рекламни формати, моля обърнете се към Интернет отдела на Пиеро97 на тел: 02 807 68 00 и на e-mail: internet@directmedia.agency


Етикети :


Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.