Фестивалът Cinelibri от 06 до 29 октомври 2023 предлага разнообразни възможности за реклама

Деветото издание на кино-литературния фестивал Cinelibri ще се проведе в София и други български градове (сред които: Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Габрово, Велико Търново…) между 06 и 29 октомври 2023 г. 

И тази година предстои зрителите да се насладят на 60 от най-впечатляващите филми от международните фестивали в Берлин, Кан, Венеция, Торонто. Очакват се над 500 прожекции в 7 града и множество коктейли, дискусии, богати уъркшоп програми, Q&A сесии, срещи с режисьори, писатели, литературни и филмови критици, музиканти, актьори, визуални артисти, срещи с престижно международно жури, 2 впечатляващи церемонии в зала 1 на НДК и др.

Голяма част от фестивалната селекция ще бъде достъпна за зрители от всяка точка на България, благодарение на онлайн изданието.

Възможностите за реклама, които можем да ви предложим са разнообразни: Рекламни клипове преди кино-прожекциите, Печатна и външна реклама, Онлайн рекламни формати в стрийминг излъчванията, Лайфстайл позициониране в киносалоните – баджове, подаръци, покани.

За повече информация и конкретни запитвания ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.