Филмите по БНТ1 през месец март

БГ КИНОВЕЧЕР – всяка неделя от 21:00ч.

БУНТЪТ НА L /България, 2005 г/  на 06.03.22 – неделя от 21:00 ч.

Сценарист и режисьор: Киран Коларов. Оператор: Красимир Костов.
В ролите: Деян Славчев – Део, Фани Коларова, Христо Гърбов, Дичо Христов – Дичо, Валентин Танев, Валентин Ганев и др. Във филма звучи музика от Мусоргски и песните „Моят нов ден” – текст Део, музика – Явор Русинов, и „Това сме ние” – текст Део и Румен Гайдов – Таро, муз. Димитър Кърнев и Александър Обретенов.
В нощта на абитуриентския бал, гордостта на английската гимназия Лорис, прави опит за бягство на Запад, но е предаден и заловен. Годината е 1986-а, Лорис е осъден като политически престъпник. Пада Берлинската стена, Лорис е амнистиран.

РАЗСЛЕДВАНЕ /България, 2006 г/ на 13.03.22 – неделя от 21:00 ч.

Сценарист и Режисьор: Иглика Трифонова. Оператор: Рали Ралчев. Музика: Хан Отен.
В ролите: Светлана Янчева, Красимир Доков, Христо Гърбов, Климент Денчев и др.
По действителен случай от практиката на Бойко Рашков. Историята на едно разследване, в което криминалния сюжет е само рамка на драматичен сблъсък между двама души.

ШИВАЧКИ /България, 2007 г/  на 20.03.22 – неделя от 21:00 ч.

Сценарист и режисьор: Людмил Тодоров. Оператор: Емил Христов. Музика: Антони Дончев.
В ролите: Александра Сърчаджиева, Виолета Марковска, Елен Колева и др.
Три млади момичета от провинцията пристигат в София да търсят работа. Борбата им да оцелеят е твърде трудна. Едно от тях става любовница на сводник, второ се забърква в любовен триъгълник и прави опит за самоубийство. Третото момиче повежда борба да спаси двете си приятелки…

ПРЕМИЕРА: КОТКА В СТЕНАТА /България, 2019 г/  на 27.03.22 – неделя от 21:00 ч.

Сценарий и режисура: Мина Милева и Весела Казаков
В ролите: Ирина Атанасова, Ангел Генов, Филип Асенов, Гилда Уо, Джон Джо Инакиен, Кадиша Камера, Чинуи Нуоколо.
Ирина и брат й, заедно с момченцето й, живеят в Лондон. Ирина работи, а брат й се грижи за детето й. Тя намира на стълбищната площадка един оранжев котарак и го прибира. Всички заобичват котарака. Една вечер обаче при тях идват съседи и вдигат голям скандал, защото котката била тяхна. В суматохата котаракът се скрива в дупка зад бойлера и остава там. Всички опити да го извадят остават без успех. Съседката разкрива на Ирина, че момиченцето й е било многократно изнасилвано в близкия парк и котката е единствената й утеха. Най-сетне котката е извадена и върната. Но Владо е арестуван от полицията по сигнал на тяхна съседка.

Брутна цена за 30 сек. рекламен клип в БГ КИНОВЕЧЕР – 1 272 лв

 

СТУДИО Х  – всяка събота от 23:15ч.

ПОТОПЕНИ /САЩ, 2005 г/ на 05.03.22 – събота от 23:15 ч.

В ролите: Стивън Сегал, Вини Джоунс, Кристин Адамс, Уилям Хоуп, Ник Бримбъл, Алисън Кинг, Гари Даниълс, Ники Сотиров и др.
И на 40 000 метра дълбочина най-опасното създание си остава човекът. Група терористи превземат ядрена подводница с опасен експеримент. Агент Крис Коди владее всички бойни умения и средства, за да ги спре, ако разбере каква точно е мишената.

СЛЯПО ДОВЕРИЕ /Канада, 2007 г/  на 12.03.22 – събота от 23:15 ч.

Режисьор: Луи Болдюк. В ролите: Джесика Капшоу, Арт Хиндъл, Чад Уилет, Робин Уилкок и др.
Каси е обвинена в убийството на приятелката си, както и на гаджето си, в пристъп на емоционален изблик… Защитата й е поета от престижен адвокат, но въпреки това е осъдена. Каси е невинна, но всичко е срещу нея, затова решава сама да потърси доказателства, които ще я отведат срещу собствената й защита в съда.

РАЗПРАВА /САЩ, Великобритания, 2019г/ на 19.03.22 – събота от 23:15 ч.

Сценарист: Брайс Хамънс. Режисьор: Брайън Милър /Brian Miller/.
В ролите: Брус Уилис, Франк Грило, Оливия Кулпо, Натали Юра и др.
Банков мениджър се оказва замесен в обира на клона, в който работи. Отвличат съпругата и астматичната му дъщеря. Отчаяният баща е готов на всичко, за да ги върне!

КОД 211 / САЩ, България, 2018/ на 26.03.22 – събота от 23:15 ч.

Реж. Йорк Алек Шекълтън. В ролите – Никълъс Кейдж, Софи Скелтън, Дуейн Камърън и др.
Полицейски код 211 – банков обир. Полицай Чандлър получава такъв сигнал по време на смяната си. Той се втурва към местопроизшествието, за да попречи на престъпниците да избягат с плячката. Сюжетът се разиграва в американско градче на щата Мериленд (или някъде из Масачузетс), но снимките на филма са в България – от февруари до април 2018.

Брутна цена за 30 сек. рекламен клип в СТУДИО Х – 539 лв

 

ДНЕВНИ КОМЕДИИ – събота – 14.00 часа

ДВАНАЙСЕТА НОЩ /България, 1999/ на 05.03.22 – събота от 14:00 ч. – 2 част – телевизионен театър

Режисьор: Мариус Куркински. В ролите: Мариус Куркински, Катерина Евро, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Георги Калоянчев, Тодор Колев и др. По едноименната пиеса на Уилям Шекспир.
Княз Орсино е влюбен в момиче на име Оливия. Неговият слуга трябва да я попита дали би искала да се види с княза. Отговорът на Оливия е, че тя не желае да бъде виждана публично, преди да са минали седем години след смъртта на баща й и брат й. След корабокрушението Виола излиза на брега на Илирия.

КОРАВИ СТАРЧЕТА /България, 2011/ на 12.03.22 – събота от 14:00 ч.

Сценарист: Симон Шварц. Режисьор: Пламен Масларов, Ивайло Пенчев.
В ролите: Васил Банов, Иван Джамбазов, Стефан Бобадов, Иван Самоковлиев, Владимир Бонев, Никола Чиприянов, Никола Пашов, Надя Конакчиева, Иванка Шекерова, Наталия Каракулева, Богдан Казанджиев, Цветомир Иванов, Елена Райнова, Даниел Рашев, Димо Димов, Амели Пино и др.
Романтична комедия със смели предизвикателства, фантазия, ирония и „смях през сълзи“ в ежедневието на седем стари мъже, останали да живеят в забравено селце.

ЗА КЪДЕ ПЪТУВАТЕ /България, 1986/ на 19.03.22 – събота от 14:00 ч.

Сценаристи: Георги Данаилов, Рангел Вълчанов. Режисьор: Георги Данаилов, Рангел Вълчанов.
В ролите: Стоян Алексиев, Георги Калоянчев, Йосиф Сърчаджиев, Катерина Евро и др.
Филмът е фантастична комедия, изпълнена с философия и егоцентричност. Измъчен от скуката на поредното заседание, научен работник решава да скъса всички вериги в досегашния си живот и да започне „на чисто” живот пълен с неизвестност, но и с много цвят и предизвикателства.

ВЕСТНИКАР ЛИ? /България, 1970/ на 26.03.22 – събота от 14:00 ч. – телевизионен театър по Иван Вазов.

В ролите: Георги Калоянчев, Виолета Бахчеванова, Георги Парцалев, Елена Кънева, Михаил Петров и др.
Г-н Мишеморков – дребен буржоа с либерални възгледи, ненавижда журналистите, тъй като самия той е критикуван от тях заради еснафщината и политическите си убеждения. Неговият син Драган става също вестникар и бащата трудно преживява тази новина. Дъщерята на г-н Мишеморков – Божанка, е влюбена в журналиста Лазаров. Той си позволява да очерня бащата в статии, публикувани на страниците на в.„Новобран”.

Брутна цена за 30 сек. рекламен клип в ДНЕВНИ КОМЕДИИ – 539 лв

 

Ние ще ви предложим преференциални ценови условия за реклама в излъчванията на тези филми!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.
Прикачени файлове Публикувано на
Филмите по БНТ1 през месец Март

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.