Новият музикален формат на БНТ1 – „Любимите песни“ – всяка сряда от 15 септември от 21:00ч.

На 15 септември Българската национална телевизия ще стартира изцяло нов музикален формат, който ще се излъчва всяка сряда от 21:00ч. по БНТ1.

От 15 септември до края на годината, всяка сряда, предаването ще събира най-известните и слушани български певци и музиканти от 70-те години до днес от различни музикални жанрове – поп, рок, стари и нови градски песни, кавъри, хитове от „Златния Орфей“ и други национални класации, както и популярни фолклорни и етно мелодии.

Предаването ще се води от популярна певица и водеща на забавни програми, добре позната на аудиторията. Тя ще представя гостите на предаването – известни български поп и рок звезди, дуети и групи, в неформална клубна среда – декор в Студио 1 на БНТ.

Публика от танцови школи и ансамбли, ще представят изпълненията на гостите с подходящата хореография, заедно с основният бенд, с ръководител Ангел Заберски, с участието на Михаил Йосифов и изявени български инструменталисти.

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.