Външна реклама ЛЯТО 2023 – плажове и спирки в морските ни курорти

Дългоочакваното Лято 2023 наближава!

С наближаващото лятото започва и интензивното пътуване по основните магистрали и пътища към любимите морски градове и плажове.

За тези от вас, които се интересуват от позиции за Външна реклама :

ВСИЧКИ рекламни позиции по автомагистралите Тракия и Хемус са разпродадени и заети до м. Септември. А през м. Октомври са Местните избори, които със сигурност, през този период, ще ангажират голяма част от позициите за външна реклама из цялата страна.

Все още можете да се възползвате от други възможности за реклама, които може да предложим:

Реклама по плажовете – лятното рекламно изкушение


Рекламата върху плажните съоръжения е едно логично продължение на стратегията за рекламната активност по съоръженията за външна реклама по Републиканска Пътна Мрежа през активния туристически сезон.

Едни от най-подходящите позиции за реклама през летния сезон са плажните рекламни позиции – спасителни постове и съблекални. Те са непосредствено пред очите на сериозен брой плажуващи и то часове наред. Друго предимство е, че на плажа всеки има време и възможност да влезе през телефона си в сайт изписан на рекламната визия и да потърси допълнителна информация, която да го мотивира да се възползва от рекламирания продукт / услуга.

Реклама върху спирките на градския транспорт в морските ни „столици“


Друга интересна рекламна възможност са рекламните касети на спирките на масовия градски транспорт във Варна и Бургас.

Основното предимство на рекламата по спирките е възможността за концентрирано рекламно покритие върху определени части от градската среда – по квартали, пътни артерии, около определни търговски обекти и т.н. Рекламните касети са осветени и осигуряват 24 часа видимост на рекламното послание, както от автомобилния, така и от пешеходния поток.

Изключително подходящи са за рекламиране на бързооборотни стоки, различни видове услуги и събития и ценово са определено ефективни.

И още едно напомняне и особеност на Външната реклама – тези, които са по-предвидливи и по-рано си заявят рекламните позиции, получават по-добрите позиции !

За повече информация ни пишете на: outdoor@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 6800 – отдел Външна реклама.

А за информация относно всички предлагани от нас услуги, посетете сайта ни: www.directmedia.agency




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.