Детските филми по БНТ1 през месец април

Давай, Астробой!/ Държава: Япония,Франция / Година: 2019
Излъчване:
от понеделник до четвъртък от 14:00 до 14:15 ч.
Създаден от професор Елефан, доктор Блънт и доктор Серине, Астробой е робот със суперсила и с изключителни възможности, способен да проникне навсякъде, ако има достатъчно смелост и висока цел. Няма по-важна мисия от спасяването на планетата и моментът е настъпил. Астробой е готов да полети много високо и много далече, защото всички екосистеми на Земята са в опасност. И този път не е сам, а в екип с Астрокити и внучката на професора – Сузу. От техния съюз зависи хармонията на Земята и животът на всички.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 258 лв

Книга на книгите- втори и трети сезон/ Държава: САЩ / Година: 2013-2015
Излъчване:
от понеделник до четвъртък от 14:15 до 14:45 ч. / събота от 06:15 до 07:10 ч. / неделя от 06:15 до 07:00 ч.
Да повярват в себе си е половината от силата на живота. Другата е в „Книгата на книгите“. Крис, Джой и Гизмо са трима приятели, в пътешествие през истории от Библията. Всяко приключение разкрива по една библейска истина и страница от „Книгата на книгите“. „Книга на книгите“ е анимационен прочит на Библията на 43 езика, в 106 държави, с над половин милиард зрители. Сериалът е създаден през 1981 г. от Tatsunoko Productions в Япония в сътрудничество със CBN (Christian Broadcasting Network) САЩ и е продуциран от CBN. В продължение на 52 епизода сериалът проследява хронологически библейски случки от Стария и Новия завет в Библията. Излъчването му в Япония жъне огромен успех. От 2009 г. CBN започва създаването и излъчването на нови сезони в HD качество и с помощта на съвременните технологии, като всеки сезон е с продължителност 13 серии.

Брутна цена на 30 сек рекл.клип понеделник-четвъртък – 258 лв, в събота – 196 лв, в неделя 147 лв

Магна аура  – изгубеният град / Държава: България / Година: 2008
Излъчване:
 събота от 07:10 до 07:40 ч.
Някога съществувал голям и красив град Магна аура, но алчността и жаждата за власт го погубили.
В 13-серийният телевизионен сериал се разказва за група деца от летен лагер край морето, които търсят древен град на територия, която в съвременността е на път да се превърне в ново курортно селище. Следите са указани в личен дневник, придружен с ценна карта. Тайнствена синя светлина ги пренася в миналото. Приключенията се случват паралелно в два свята.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип в събота -196 лв, в неделя – 147 лв

Слънчеви пера/ Държава: България / Година: 1982
Излъчване:  22.04 от 06:00 до 07:00 ч.

Малко момче гостува на вуйчо си. Вечерта той започва да му чете приказка за слънцето и обещава да го събуди, за да посрещнат изгрева. През нощта момчето продължава приказката в съня си, като героите ѝ са негови познати от реалния живот. Там Слънцето е откраднато от зъл магьосник и само неговата птица със слънчеви пера може да възвърне светлината. Земите, в които властва магьосникът, са далечни и страшен звяр охранява вълшебната птица. Един смел селски пъдар получава задачата да донесе птицата на царя, за да върнат светлината. Следват различни приключения, докато момчето не се събужда от приказния сън. Тогава двамата с вуйчото измислят щастлив край на приказката и отиват да посрещнат изгрева.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип 602 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези детски филми!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Детските филми по БНТ1 през месец април

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.