Детските филми по БНТ1 през месец Май

Давай, Астробой!/ Държава: Япония,Франция / Година: 2019
Излъчване:
03 май от 14:15 до 14:30 ч.
Създаден от професор Елефан, доктор Блънт и доктор Серине, Астробой е робот със суперсила и с изключителни възможности, способен да проникне навсякъде, ако има достатъчно смелост и висока цел. Няма по-важна мисия от спасяването на планетата и моментът е настъпил. Астробой е готов да полети много високо и много далече, защото всички екосистеми на Земята са в опасност. И този път не е сам, а в екип с Астрокити и внучката на професора – Сузу. От техния съюз зависи хармонията на Земята и животът на всички.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 258 лв

Ренкли – откривателят на нови светове / Турция / Година: 2018
Излъчване:
 08 май от 14:00 до 15:15 ч.
Рибката Ренкли живее в аквариума със семейството си и други морски обитатели. Тя иска да открие нови светове, което хич не е лесно, а и лилавоокият октопод не позволява това.
Ренкли изскача от аквариума и среща Дениз – детето в къщата, където се намира аквариумът. Двамата се сприятеляват за кратко време. След като научава много неща за външния свят, Ренкли започва да ги обяснява на аквариумните същества, което води до скарване с октопода. Дали тези шарени обитатели ще успеят да осъществят мечтите си и да открият нови светове, въпреки всичко?

Брутната цена на 30 сек рекламен клип 637 лв

Мумията Дъми / Нидерландия / Година: 2014
Излъчване:  15 май от 14:00 до 15:15 ч.
Режисьор: Пим Ван Хьове / В ролите: Юлиан Рас, Яхиа Гайер, Роланд Фернхут, Тон Кас и др.
След силна гръмотевична буря малкият Хус намира мумия в двора си. Мумията е жива и всъщност е египетски принц. Двете момчета бързо се сприятеляват. Хус кръщава мумията Дъми. Дъми също тръгва на училище, но там го чакат непредвидени предизвикателства, които ще застрашат съществуването му. Хус и баща му трябва да измислят как да му помогнат.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип 637 лв

Великолепната петорка/ Германия / Година: 2012
Излъчване:  22 май от 14:00 до 15:30 ч.
Режисьор: Майк Марзук /
В ролите: Валерия Айзенбарт, Юстус Шлингензипен, Аня Клинг, Кирин Йота, Йохан фон Бюло, Михаел Фиц и др.
„Великолепната петорка“ са поредица от филми, създадени по едноименни детски книги с тираж от 100 милиона екземпляра в света. Главните герои са четири деца – Джордж, Джулиан, Дик, Ан, и любимото им куче Тими. Във всеки от филмите те попадат в интересни и поучителни приключения. В първата част героите търсят бащата на Джордж. Професор Куентин е работил върху метод за алтернативна енергия, когато е изчезнал от острова.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип 637 лв

Великолепната петорка– част 2 /Германия / Година: 2013
Дата:  29 май от 14:00 до 15:30 ч.
Режисьор: Майк Марзук

„Великолепната петорка – 2″ четиримата приятели и тяхното куче са във ваканция и без родители, но с велосипеди. Отправят се към Котешкия каньон, където според легендата е скрит най-големият зелен смарагд. Но те не са единствените, които знаят за него…

Брутната цена на 30 сек рекламен клип 637 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези детски филми!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Детските филми по БНТ1 през месец Май

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.