Детските филми по БНТ1 през Юни

Шинкалион / Япония / Година: 2018 – 2021 г.
Дата:  до 20 юни, от понеделник до четвъртък от 14:15 до 14:45
ч.
Шинкалион са трансформъри – влакове-оръжия, които се превръщат в гигантски роботи, но не всички са добри и полезни Ученикът Хайато Хайасуги е голям фен на железниците, баща му работи в Музей на влаковата компания, но един ден синът му е въвлечен в една от черните атаки и разкрива, че баща му работи в секретния институт. Хайато се оказва отличен водач на шинкалион, заигравайки се с тренировъчно приложение на таблета на баща си, което погрешно приема за мобилна игра. Така момчето влиза в управлението на железопътната мрежа. Въпреки възраженията на Института, че деца не могат да управляват влаковете-шинкалион, Хайато и негови приятели стават основни герои в борбата с агресивните китолазери.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип 258 лв

Приключенията на младия Марко Поло / Германия, Канада, Люксембург, Ирландия / 2012 г.
Дата:  21 юни – 03 август от 14:15 до 14:45
ч.
Във времената, когато се е вярвало, че Земята е плоска, младия Марко Поло тръгва да търси баща си, който е поел по Пътя на коприната. Заедно със своя силен и добър приятел Луиджи, китайската принцеса Ши Ла Уон, прилепът Фу Фу смелият Марко Поло е на път да завладее света, но първо трябва да утоли жаждата си за знания. Приятелите вземат дневника на бащата на Марко Поло, за да ги води през страни, народи и далечни земи.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип 258 лв

Неделен детски слот
Принцеса Лилифее / Германия, Франция / Година: 2009
Дата:  05 юни от 14:00 до 15:10
ч.
По мотиви от книгите на Моника Финстербуш
Принцеса Лилифее живее в приказното царство Пинковия. Като всяка добра фея, тя се грижи за всички в двореца и гората и се стреми да направи всичко красиво и всички щастливи. Но обитателите на Пинковия имат проблем – безразсъдна вражда разделя Сноуфлейк, Фликър и Мистрал. Междувременно нисколетящото прасе Пъпси катастрофира в пазарни сергии и един курник. Фермерите, рибните елфи и русалките са готови да напуснат царството, ако нещата не се променят. Лилифее е тъжна. Но заедно с прасето Пъпси, таралежа Базил и жабата Карлос намират начин да върнат мира и хармонията в Пинковия.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип 637 лв

Първа книга на въздухоплаването / България / Година: 2019 г.
Дата: 12 юни
от 15:00 ч. до 15:30 ч.
Група деца имат въздухоплавателен кораб на едно дърво. Това са Мартин, Димо, Дежурната и Дребния. Те играят на сляпа баба и Мартин пада от стълбата и получава сътресение. В друго измерение Мартин вече е пораснал и работи в компания заедно с приятеля си Димо. В забързаното ежедневие Мартин изведнъж не се чувства добре. На кораба се получава сигнал за тревога и малкият Мартин се телепортира при възрастния, за да го спаси. Малчуганът обаче се бави и има опасност да остане завинаги в другия свят.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип 637 лв

Принцеса Лилифее и малкият еднорог / Германия, Франция / Година: 2011 г.
Дата
: 19 юни от 14:00 ч. до 15:10 ч.
В приказното царство Пинковия, от вълшебен сън, пристига бебе еднорог. Лилифее и нейните приятели тръгват на фантастично пътешествие към замръзналото царство Блутопия, защото родителите на еднорога са в опасност. Проклятие тегне над това царство. То е обречено на вечен лед и сняг.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип 637 лв

Фокстер и Макс / Държава: Украйна / Година: 2019 г.
Дата: 26 юни
от 14:00 ч. до 15:25 ч.
Артистичен и технологичен тийнейджър с изненада открива, че графитеното куче, което е нарисувал на една стена с намерено на улицата кенче с боя, е оживяло. Превърнало се е в супер интелигентно свръхкуче. Сега двамата трябва да избягат от най-известния престъпник в града, който иска да придобие най-новата технология.
Брутната цена на 30 сек рекламен клип 637 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези детски филми!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Детските филми по БНТ1 през Юни 2022

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.