Допълнителни бонуси за интернет реклама от Нет Инфо

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Допълнителни бонуси в периода 1Октомври 2020 г. – 31Декември 2020 г.„Нет Инфо“ АД („Нет Инфо“) предоставя допълнителен бонус към всички рекламни кампании, заявени в периода 1октомври2020 г. –31 декември2020 г.

Допълнителният бонус съгласно настоящото Предложение се прилага към заявените импресии, освен ако изрично не е посочено друго, като се сумира с други бонуси, определени в бизнес споразуменията на съответните рекламни агенции и рекламодатели. Допълнителният бонус задължително се изпълнява в периода на заявената кампания, като не може да се прехвърля в последващ период и/или към рекламни кампании, които не са заявени съгласно условията на настоящото Предложение.

Размерът на допълнителния бонус е 30% и се прилага към следните формати:

•Transition

•Mobile Sticky Ad

•ABV.bg Skin Ad

•Nova PlaySkin Ad

Към допълнителния бонус съгласно настоящото Предложение не се предлага таргетиране по пол и възраст.

Информация относно трафика. След въвеждане на мерките за борба с епидемията от коронавирус, трафикът в сайтовете на Нет Инфо се увеличи с близо 30%. Тази тенденция е най-силна при новинарските сайтове, но се увеличава и времето, прекарано с развлекателното видео съдържание.

  • Всички цени са без ДДС

Директ Медия изготвя персонализиран медиен план с включени отстъпки и бонуси от цените посочени в предложенията.

За допълнителна информация и конкретни предложения за реклама ни пишете на internet@directmedia.agency или ни позвънете на тел. 02 807 68 00




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.