Есенните ТОП програми на НоваТВ, бТВ и БНТ

НОВА ТВ – Световноизвестни риалити формати и български сериали са сред акцентите в ефира на Нова от септември.

Риалити форматите

„Игри на волята“ стартира от  4 септември от 20:00 ч. Ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. и за трети път ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците, а арена на предизвикателствата отново ще бъдат най-красивите и пленителни кътчета по родното Черноморие.

„Маскираният певец“от 11 септември. Музикалното шоу ще превърне зрителите в детективи за трета поредна година всяка събота от 20:00 ч.

„Забраненото шоу на Рачков“ – от 12 септември. Димитър Рачков ще бъде в компанията на Рафи Бохосян и бенда „Найс ту Митю“, както и на танцьорите от „Funky Monkeys” всяка неделя от 20:00 ч.

Сериалите

Българската криминална драма „Братя“ ще се завърне на 6 септември от 22:30 ч.

Драматичен обрат в действието, опасни каскади и заплетени разследвания на хладнокръвни престъпления. Легендата на българското кино Христо Шопов ще влезе в ролята на един от най-провокативните и смразяващи образи.

Ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30ч.

„All Inclusive“ продължава с нов сезон в слънчева Албена за четвърта щура ваканция на 17 септември, точно в 20:00 ч.  Ще се излъчва  всеки петък – от 20:00ч..

„Пътят на честта“ от 14 септември в 20:00 ч. Към звездния каст на сериала се присъединяват Койна Русева, Орлин Павлов и Деян Донков, които ще преобърнат събитията във втория сезон на сериала, предизвиквайки буря от емоции.

Ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък – от 20:00ч.

бТВ – тази есен бТВ ще има обогатена развлекателна програма

“Гласът на България”, стартира на 12 септември, неделя, точно в 20:00 часа. Четирима обичани български музиканти ще са треньори в предстоящия сезон – Любо Киров, Галена, DARA и Мастър Иван Лечев. Ще се излъчва всяка неделя от 20:00ч.

„Фермата“ – новият седми сезон „Време за пробуждане“ обединява участниците в благородна мисия. Стартира на 11 септември от 20:00ч. В продължение на няколко месеца състезателите във „Фермата“ 7 ще направят всичко по силите си, за да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума и заедно да съградят работещо стопанство, което да изхранва монасите. Ще се излъчва от понеделник до петък от 21:00ч. и събота от 20:00ч.

Легендарната игра „Стани богат“ ще се излъчва през новия телевизионен сезон. Актьорът Михаил Билалов ще бъде водещ на формата, който отбелязва 20 години от излъчването си в България.

Сериалите

Новият семеен сериал „Татковци“ стартира на 20 септември от 18:00ч. Сериалът представлява свеж прочит на идеята за бащинството  и за семейството в модерния свят. Историята проследява животите на четирима бащи с различен социален, семеен и житейски статус. В ролите на модерните татковци ще се превъплътят Филип Буков (в ролята на Алекс), Стоян Дойчев (в ролята на Радо), Павел Иванов (в ролята на Тодор) и Христо Пъдев (в ролята на Слави). Ще се излъчва от понеделник до петък от 18:00ч.

БНТ – Три нови формата стартират от септември в програмата на БНТ – две развлекателни предавания и нов съботно-неделен блок от 17:00ч.

„Музика безкрай“от 15 септември /сряда/ в праймтайм стартира най-новото музикално шоу в програмата на БНТ. Всяка сряда от 21:00 ч. в телевизионен концерт на живо ще видим най-големите имена от българската популярна музика и техните песни-легенди. Водещ в предаването ще бъде една от най-чаровните български певици – Деси Добрева.

„Любимците на България“ – от 23 септември /четвъртък/ от 21:00 ч.. Мултимедийният проект с водещ – поп-звездата Миро, стартира в ефира на БНТ. Продукцията ще се развива в ефирна и дигитална среда и вече започна с голяма онлайн кампания, в която до 12 септември зрителите и дигиталните потребители могат да номинират на сайта www.bnt.bg/lubimcite най-обичаните българи в категориите спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки, други любимци. Личностите, получили най-много номинации във всяка категория, ще бъдат представени в предаването, което стартира на 23 септември. В рамките на 12 епизода, всеки четвъртък, водещият и четирима панелисти в студиото ще представят любимите българи в различните категории. Кой ще е „Любимецът на България“ ще стане ясно на големия финал на 16 декември.

„ГОВОРИ СЕГА“ – новият съботно-неделен блок в ефира на БНТ1 от  11 септември. Водеща е Мая Костадинова.  Всяка събота и неделя от 17:00 ч. до 19:00 ч., водещата и авторите в предаването ще срещат зрителите с нови и непознати личности, с хората, от чиито действия зависи съдбата на обикновения човек. В рубриката „Добре забравеното“ Дими Стоянович, ще търси и изследва своеобразния паралел между събития, вълнуващи обществото днес и еквивалентите им от близкото минало. „Златното момиче“ Симона Пейчева е автор и водещ на рубриката „Шампионска среща“, в която ще разговаря с най-атрактивните лица от света на спорта. Вдъхновяващите истории на съвременни успели българи, които с работата и откритията си променят света около нас, зрителите ще видят в рубриката „Отвъд границите“.

За повече информация и конкретни рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.