ТВ реклама в каналите на The Walt Disney Company – оригинална и запомняща се, дори без ТВ клип

В днешните телевизионни реалности на препълнени и дълги рекламни блокове, възможността за изобретателно и умело използване на видео реклама извън рекламните блокове при всички случаи звучи интригуващо, още повече, когато става дума за  относително скромен ТВ  бюджет (100 излъчвания могат да бъдат реализирани за около 5 000 лв).

Утвърденият имидж и високото качество на каналите на The Walt Disney Company  допринася допълнително за позитивното рекламно въздействие.

Не на последно място, нестандартните рекламни форми дават шанс за пълно ТВ рекламно присъствие, без да е необходимо да правите разходи за скъп телевизионен клип.

Изработката на такива рекламни видео формати, хармонично съчетани със стилистиката и съдържанието на каналите на The Walt Disney Company се поръчват и изработват по индивидуална уговорка на много достъпна цена.

Предлаганите нестандартни рекламни форми са над 10 разновидности, като някои от най-използваните са:

Halfscreenотваряща или затваряща шапка реклама с продължителност до 10 секунди; може да съдържа музика, рекламен текст/глас, както и цени на продукта ви; рекламното съдържание заема половината от екрана.

Expandable Halfscreenотваряща или затваряща шапка реклама с продължителност до 30 секунди; може да съдържа музика, рекламен текст/глас и цени; за няколко секунди рекламното съдържание е на половин екран, след което се разширява на цял екран

Brand Integrationпозиционира се в Промо блок; продължителността зависи от материалите на клиента и неговото желание; интегрират се графични и видео елементи на рекламирания продукт и на ТВ канала.

Освен това, рекламодателите имат възможност да станат партньори на каналите на The Walt Disney Company  в реализацията и излъчването на премиум ТВ проекти.

За конкретни рекламни предложения и допълнителна информация ни пишете на tv@directmedia.agency или ни позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.