На 29.03.2020 г. по National Geographic България стартира поредицата “COSMOS: Possible Worlds”.

Най-новото заглавие, което стартира на 29.03.2020 г. по National Geographic България, е отличената с награда „Еми“ поредица “COSMOS: Possible Worlds”.

Поредицата ще бъде излъчена по ТВ каналите на National Geographic в 172 страни на 43 езика. Предишният сезон беше гледан от над 135 милиона души по цял свят.

Рекламното партньорство в предстоящия сезон на поредицата в България може да включва както имиджово присъствие, така и пълноценна реклама, т.е. в нея може да има слоган, цена на продукта, търговско послание, сайт.

В допълнение, поне месец преди началото на излъчванията, ще стартира и промоционална 360 media mix кампания, в която ще има възможност и за маркетиране на определeни продукти и услуги – излъчване на ТВ спонсорски заставки, външна реклама, метро, интернет реклама и рекламно присъствие в организираните във връзка със старта на поредицата събития.

Предлаганите пакети са на брутни цени между 16 000 и 22 000 лв.

За повече информация и преференциални оферти можете да се свържете с нас на tv@directmedia.agency или да позвъните на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.

Новият трейлър на поредицата COSMOS: Possible Worlds можете да видите ТУК.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.