Нова Броудкастинг Груп ще представи в България хитовия сериал „Слуга на народа“ с участието на Володимир Зеленски


Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която е придобила правата за телевизионно излъчване на сериала и филма „Слуга на народа“, с който Володомир Зеленски успява да спечели президентските избори в Украйна през 2019 г. Ще бъдат излъчени и трите сезона на сериала както и едноименния филм.

От 18 април, до началото на май, всяка делнична вечер от 23:30ч. по NOVA стартира първият сезон (17 епизода) на  комедийната поредица, която ще може да бъде следена от българската аудитория..

Сюжетът на сериала разказва какво се случва, когато обикновен и принципен човек е избран за президент. Зеленски се превъплъщава в скромния и свит учител по история Василий Голобородко, който се бунтува срещу мизерията в страната си. Гневът му, случайно заснет от негов ученик и публикуван в онлайн платформа, привлича голям брой последователи, които започват да събират пари, за да организират президентската му кампания. За всеобща изненада Василий печели изборите, а поредицата проследява новия му живот като президент.

Телевизионната поредица има огромен успех в Украйна, където е сред най-гледаните сериали.

Брутната тарифна цена на 30 сек клип е 4685 лв.

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама!

За повече информация и специални предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Слуга на народа - от 18 април по Нова

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.