Световното Първенство по Футбол в Катар до 18 декември 2022 с БНТ и Нова Броудкастинг Груп

Българска Национална Телевизия и Нова Броудкастинг Груп обявиха възможностите за закупуване на единични рекламни клипове в отделни срещи по време на излъчванията на футболните мачове и официалната студийна програма от FIFA World Cup Qatar 2022™ от 20 ноември до 18 декември 2022 г.

Всички заявени рекламни клипове трябва да се заплащат 100% авансово.

Съгласно условията, закупуването на единични рекламни клипове е възможно в телевизионните програми на която и да е от двете групи – НоваБГ и БНТ, в зависимост от наличността и до изчерпване на инвентара.

НоваБГ планира излъчването да бъде по реда на получените заявки.

Повече подробности можете да намерите в Тарифата за закупуване на единични рекламни клипове, в официалната Тарифа за излъчване на рекламни форми в първенството, както и в кратката Презентация и рекламни пакети.

За подробен график с часове на излъчване и канали на всички футболните срещи, студия и обзорни програми в края на всеки игрови ден, може да се обърнете към нас.

За допълнителна информация и специални предложения за реклама ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.