Пред-пролетни телевизионни стартове на Нова, бТВ и БНТ1

НОВА ТВ – Световноизвестни реалити формати и нов български сериал са сред акцентите в ефира на Нова от февруари

Тази пролет NOVA ще изненада зрителите си с цели два сезона на „Като две капки вода“. Шоуто ще стартира с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари от  20:00 часа. Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. Веднага след него, от 19 февруари, NOVA ще даде старт и на традиционния сезон на предаването. Предаването ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч.

От 20 февруари стартира и нов сезон на “Hell’s kitchen”. Ще се излъчва всеки понеделник и вторник от 20:00  до 23:00 ч.

На 15 февруари от 21:00 часа се завръща предаването за двойки “Един за друг” и ще бъде излъчвано всеки сряда и четвъртък от 21:00 и петък от 20:00 часа.

Два епизода на  “Кошмари в кухнята” ще се излъчат през февруари на 17 и 22 февруари от 21:00 и 20:00 ч.

На 23 февруари от 20:00 часа е премиерата на новия български сериал “Много мой човек”. Комедиен сериал за цялото семейство, който проследява живота на трима майстори. Поредицата разказва история за семейството и любовта на всяка възраст, а образите са близки до реалния живот.

 

бТВ – от края на февруари бТВ ще има обогатена развлекателна програма

Вторият сезон на риалити формата “Ергенът” стартира на 21 февруари от 20:00 часа (вторник) с два епизода и ще се излъчва всеки сряда и четвъртък от 21:00 ч. до 23:00 ч. Новият ерген е пианистът Евгени Генчев, а срещите му с кандидатките ще бъдат в турския курорт Бодрум.

На 18 февруари от 20:00 часа (неделя) е голямата премиера на новия сезон на Survivor. На 19 и 20 февруари ефирът ще поднесе следващите два епизода на формата от 20:00 ч. Survivor ще се реализира с нова концепция и участие на зрителите в реално време. От 26 февруари предаването ще върви в неделя, понеделник и вторник от 20:00 ч.

Новите епизоди на сериала “Мен не ме мислете” ще започнат от 24 февруари в 21:00 часа и ще се излъчват всеки петък. В същия ден започва и новия сезон на вечерното шоу на телевизията – “Шоуто на Николаос Цитиридис”, което ще се излъчва вече веднъж седмично – само в петък с едночасово издание от 22:00 до 23:00 ч.

Новите епизоди на играта „Стани богат“ стартират на 13 февруари. Водещият Михаил Билалов посреща знаещите с техните колоритни истории, професии и каузи – всеки делник от 18 ч.

От 11 февруари се завръща и токшоуто “Живот по действителен случай“, в което заедно с гостите си водещата Александра Сърчаджиева говори за трудностите, през които са преминали, за изпитанията, с които ги е сблъскала съдбата, и за това как са намерили сили и са успели да се съберат. Ще се излъчва всяка събота от 17:00ч.

 

БНТ1 – от януари ново младежко образователно предаване и български сериали, от февруари нов водещ на „Събота вечер с БНТ“

Премиерният сериал “Вина” на режисьора Виктор Божинов се излъчва от 05 януари, в ефира на БНТ1.  Продукцията е от 12 серии и ще продължи да е излъчва до март. Сериалът разказва за млад мъж, в чиято роля влиза Владимир Зомбори, който се връща от Америка, за да реши какво ще прави със семейната винарна, която е наследил. Излъчва се всеки четвъртък от 21:00 ч.

От 15 януари се излъчва друг премиерен сериал „Войната на буквите“. Историческата мегапродукция, част от филмопроизводството на обществената телевизия се излъчва всяка неделя от 21:00 ч. 12-серийният телевизионен сериал e базиран на едноименния роман на писателката Людмила Филипова. Историческата драма ни пренася в Х век. Най-могъщата държава в Европа – България, е обвита в тайна, която може да разклати основите на християнството. Сюжетът разказва за последните дни от живота на цар Симеон Велики (Деян Донков) и месеците след смъртта му.

От 15 януари в ефира на БНТ стартира новото предаване  „Това го знам“, което представя в публичното пространство учебния материал по много по-забавен и достъпен начин, а именно под формата на интерактивна и модерна тв игра. Участниците в детско-юношеското образователно предаване са на възраст между 15 и 17 години, а задачата им е да преодоляват различни предизвикателства във всяко ниво от играта и най-вече да се забавляват. Водещият на детското предаване е популярният актьор Бойко Кръстанов. Предаването се излъчва всяка неделя от 17:00 ч.

От 04 февруари вечерното шоу на Българска национална телевизия „Събота вечер с БНТ“ е с нов водещ – Орлин Павлов. Екипът на вечерното шоу обещава много хумор, звездни гости и забавления всяка събота вечер от 21:00ч.

Премиерата на „Да надживееш Ескобар“ (Sobreviviendo a Escobar) ще се състои на 6 февруари (понеделник) по БНТ1. Колумбийският сериал ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 22:00 ч.

 

За всички формати можем да ви предложим преференциални ценови условия за реклама!

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.