Сериалите по БНТ1 през месец Май

Ранчото „Хартленд“ – трети  и четвърти сезон / Канада / Година: 2009/2010
Излъчване: от понеделник до петък от 14:45 до 15:45 ч.
Режисьор: Дийн Бенет
В ролите:
Амбър Маршал, Мишел Морган, Шон Джонсън, Греъм Уордъл, Крис Потър
Ранчото „Хартленд“  е канадски семеен комедийно-драматичен телевизионен сериал, който дебютира през 2007 г.
Сериалът е базиран на поредицата книги „Heartland“ от Лорън Брук и проследява живота на едно семейство през любов и загуба, приятелство и предателство, както и  няколко любовни истории.
Тийнейджърката Ейми Флеминг (Амбър Маршал) и нейната майка Марион (Лиза Ланглуа) споделят способността да тренират и помагат на ранени или малтретирани коне , като ги слушат. След като Марион трагично губи живота си в първия епизод, 16-годишната Ейми се мести при дядо си Джак Бартлет ( Шон Джонстън ) в ранчото в Хартленд. По-голямата сестра на Ейми, Лу Флеминг (Мишел Морган), се завръща от Ню Йорк. Заедно сестрите работят за възраждането на фалиралото семейно ранчо. Завръща се и баща им, който в миналото ги е изоставил поради проблеми с алкохол и наркотици. Част от семейството става и Тай Бордън (Грам Уордъл), който е нает да работи в ранчото от Марион преди смъртта ѝ, а в последствие има любовни взаимоотношения с Ейми.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 258 лв

Отдел „Фалшива самоличност“ пети сезон / Франция / Година: 2020
Излъчване: от понеделник до петък от 22:00 до 23:00 ч. до 11 май
Продуциран от Канал+ по идея, сценарий и режисура на Ерик Рошан, а в главните роли са Матийо Касовиц, Сара Жиродо, Жан-Пиер Дарусен, Матийо Амалрик.
В сериала има сериозно българско присъствие в лицето на Захари Бахаров, който играе главна роля в трети сезон, Александър Сано, Миглен Мирчев, Башар Рахал. Един от операторите на епизодите е Любомир Бахчев.
Отдел „Фалшива самоличност““ е шпионски политически трилър с най-големите приходи за френската бокс-офис класация. Снимките са в Париж, Алжир, Сирия и Иран. Сериалът е „вдъхновен“ от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от Централната дирекция за външна сигурност на Франция. „Бюрото“ създава легендите“, т.е. обучава, тренира и произвежда „агенти под прикритие“ за дълги мисии на чужди територии с френски интереси като Северна Африка и Средния Изток. Пребивавайки години под фалшива самоличност, тези агенти живеят с „друго аз“ и връщането им е трудно – не само географски, но и личностно.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 675 лв

Марсилия /Франция/ Година: 2016
Излъчване: от понеделник до петък от 22:00 до 23:00 ч. от 11 май
Оригинална продукция на Нетфликс
Режисьор: Флориан Сири
В ролите: Жерар Депардийо, Беноа Мажимел, Жералдин Паяс, Надя Фарес, Стефан Кайар и др.
Двадесет години Робер Таро (Депардийо) е кмет на Марсилия. Той е взел под крилото си младия Лука Барес, направил го е свое протеже и свой заместник и възнамерява да му отстъпи поста си. Но с намерението си да прокара в Общинския съвет проект за благоустройване на пристанището с изграждане на марина и казино, единственото, което получава е предателство от страна на Барес. Двамата развалят отношенията си и влизат в безкомпромисна война за кметския пост. Това е една история за корупция, съблазняване, отмъщение, желание за успех и власт.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 675 лв

Братството сезон 2/ Мексико / Година: 2017
Излъчване:  понеделник – петък (03 – 05 май,09,11,13 май, 16 – 17май)  от 23:30 до 00:30 ч.
Режисьор: Карлос Боладо, Умберто Инохоса
В ролите: Стефани Кайо, Андреас Алмейда, Родриго Овиедо, Родриго Мъри, Иринео Алварес,  Енок Леаньо
„Братството“ се развива, разраства и се обвързва с чужди престъпни организации. Международната престъпност започва много умело да влияе върху политическия живот в Мексико. Провеждат се президентски избори, на които Азраел – съпругът на Людмила, се кандидатира. Хулио Касински продължава да е със самоличността на известния психиатър Сесар Агилар. Успява да влезе в „Братството“, спечелва доверието им и научава кой на каква позиция е в йерархията на вече международното „Братство“. Търговия с оръжия и наркотици, заговори, убийства – това е дейността им. А служители от „Вътрешна сигурност“ на федералната полиция им съдействат и служат за чадър. Но, за да му гласуват пълно доверие и достъп до всичко, шефовете го карат да убие съпруга на Луиса Салинас – журналистът Иван. Хулио успява да разбие и провали плановете и машинациите им. И то отново по своя въздействащ на ума и психиката начин. Но след дълъг период от време те го разкриват. Залавят го, изтезават го,  разпитват го.   Той и Луса решават да напуснат страната, но напът към границата тя научава, че той е убиецът на съпруга ѝ, причината за безкрайните ѝ страдания. Заради скандала помежду им катастрофират и тя загива.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 301 лв

Ханибал / САЩ / Година: 2013-2015
Излъчване: понеделтик – петък (1820 май,23 май, 2527май, 30,31май)  от 23:30 до 00:15 ч.
По идея на Браян Фулър
Режисьори: Дейвид Слейд, Майкъл Римър, Гилермо Наваро, Винченцо Натали и др.
В ролите: Мадс Микелсен, Хю Дeнси, Лорънс Фишбърн, Джилиън Андерсън, Каролин Деверна, Етиен Парк и др.
Най-опитният психолог и най-непредвидимият профайлър сглобяват портрета на неуловим сериен убиец. Сериалът „Ханибал“ следва романите на Томас Харис – „Червеният дракон“ и „Ханибал“, но… без „Мълчанието на агнетата“.
Уил Греъм работи за ФБР като профайлър на серийни убийци. Отличава се с оригинално мислене и способност да симпатизира на психопатите, така че да се приближи максимално до тях и да разбере причините, които ги карат да извършват ужасни неща. Джак Крауфорд е специален агент от отдел „Поведенчески анализ“, който постоянно го наблюдава. Общите им усилия дават резултат, докато не се появява сложен за разгадаване убиец. Уил Греъм търси помощ от д-р Ханибал Лектър – най-интелигентният психиатър в страната. Уил и Ханибал създават уникална връзка и няма случай, който да не могат да разрешат. Двамата сякаш са част от живота на самия извършител или поне единият… Тайната е в рецептите за убийствен апетит. „Винаги съм намирал смъртта за стимулираща. Мисълта, че животът може да свърши всеки момент, ме освобождава изцяло да приема красотата, изкуството и ужаса във всичко, което светът предлага“.

Брутната цена на 30 сек рекламен клип е 301 лв

Можем да ви предложим преференциални цени за реклама във всички тези сериали !

За повече информация и специални рекламни предложения ни пишете на tv@directmedia.agency или позвънете на тел.: 02 807 68 00 – отдел Телевизия и Кино.




Прикачени файлове Публикувано на
Сериалите по БНТ1 през месец Май

Месечен Бюлетин

Веднъж месечно - нови рекламни предложения от медиите, нови тарифи, специални пакети за реклама.